ГЛЕДАЙТЕ ГОЛЯМАТА КАРТИНА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Те не са сами, помагат им всички политически таласъми, от световното блато – глобалистите,  в кръстения от тях самите проект ГОЛЕМИЯ РЕСТАРТ – другото име на Новия световен ред

Ще видите в съвсем друга светлина американския президент Доналд Тръмп, който у нас е известен повече с издънките си, отколкото с неравната битка, която води

Съдържание:

Нещо, което няма да видите по телевизия. От 18 милиона заразени с коронавирус 10,6 милиона са излекувани. Това са данни от университета “Джон Хопкинс”. Без да броим милионите, които са го прекарали вируса без да разберат.

КОВИД-19 не е измама. 650 хил. човека по света – най-вече възрастни, изгубиха битката с вируса. Но сериозен вирус беше и H1N1 – свинският грип през 2009 г. Той отне живота на половин милион човека. Хонконгският грип през 1968 г. отне живота на 4 милиона човека. Грипът не е шега работа. Помните ли ги тези епидемии? Вероятно – не. Защо? Защото медиите не ни наплашваха така, както сега. Страната не беше затваряна така. Здрави хора не бяха карантинирани. Училища и църкви не бяха затваряни. Защо? Защото онези вируси не бяха така политизирани,

както КОВИД-19. Получаваме противоречиви и все по-абсурдни препоръки от експертите. Затова никой не ги взема на сериозно.

Хората остават без работа, отиват на улицата. Психическото здраве се влошава.

Проблемът не е във вируса, а в политическата му експлоатация. Това е нещото, което трябва да ни тревожи.

Тези хора не си играят.

Това с пандемията няма да отмине. В Давос, Швейцария, световните лидери потвърждават това, за което говоря, че това е Троянски кон. 

                             (Това Видео, качено на 18 февруари 2020 г. от автора му Майкъл Мат).

                                                   https://www.youtube.com/watch?v=EcXco_xTqFM&feature=emb_logo

На тазгодишната среща на Световния Икономически Форум, световният елит представя идеята за “ГОЛЕМИЯ РЕСТАРТ”, предлагайки нов “икономически ред”, както и “нов социален договор.” 

Всички влиятелни мъже и жени в света, с изключение на един, подкрепят идеята, че това е “историческа възможност да преосмислим и пренаредим нашия свят.” Използвайки жестоко политизираната глобална короновирусна пандемия, това е тяхната “златна възможност” да въведат нови правила във всеки един аспект на живота ни.

След като изгледате това видео, следващия път когато чуете политици да използват термина “РЕСТАРТ”, ще имате едно наум.

Световните лидери, участвали в икономическия форум в Давос, го наричат ГОЛЕМИЯТ РЕСТАРТ. Планиран е да започне през януари 2021 г. Ако искате да разберете какво точно се случва, защо училищата могат и да не отворят на есен, защо носите тези обезчовечаващи маски дори в колите си, погледнете Давос. Сега е моментът не само да се борим с Коварния Вирус, но и да сменим системата.

Вижте ги какви послания излъчват:

Принц Чарлз: “Разполагаме с уникален, но бързо затварящ се прозорец от възможност, да тръгнем по нов, по-устойчив път”.

Кристалина Георгиева: “Кое е това нещо, което ще накара историята да разглежда тази криза като невероятна възможност за рестарт?”

“Световните проблеми на страните лежат на триъгълник: Един срещу многото. Човекът срещу природата. Краткосрочността срещу Дългосрочността.”

“Всеки финансово-възстановителен пакет трябва да съдържа “зелени условия”.

“Трябва коренно да променим икономиките си през следващите 10-20-30 години”.

“Възстановяването трябва да е “по-зелено” от предишните възстановявания.

“Микроскопичният вирус ще затвори цели икономики и държави.” Антонио Гутериш, генерален секретар на ООН.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Авторът на видеото Майкъл Мат коментира: 

Вече би трябвало да виждате голямата картина. Това е само малка част от всичко. Всеки, който е някой на световната сцена, говори на форума в Давос. Там планират нашето бъдеще.

Ангела Меркел: “Тази трансформация показва, че досегашният начин на правене на бизнес, начинът ни на живот, с който сме свикнали в индустриалната сфера, ще трябва да се промени в следващите 30 години”.

Ковид-19 е тяхната златна възможност, коментира Мат. Те не искат нито Тръмп, нито някой друг да решава проблемите .

Затова е войната срещу хидроцихлорина. Достатъчно е само да го споменете и ви изтриват от фейсбук и ютюб. Защо? Хората го използват вече 60 години. Защото не е ваксина и може да реши проблема. Затова тези лекари на първа линия бяха баннати от социалните мрежи. И изгубиха работата си. Грешката им беше, че искаха да решат проблема сега. Не да чакат 18 месеца. Не да чакат ваксина. Не е ли малко съмнително това? Проблемът е, че ако това може да се лекува без 7 милиарда дози от ваксината на Бил Гейтс ГОЛЕМИЯТ РЕСТАРТ, за който слушаме в Давос, ще е мъртво роден. А ние ще трябва да се върнем към досегашния си начин на живот.

Затова на срещата в Давос през януари 2020 г. им трябва Джо-католикът- Байдън, който ще им поднесе САЩ на тепсия, ако спечели изборите.

Точно затова толкова много се опитват да свалят Доналд Тръмп. На всеки е ясно, че горкият Байдън е слаб и немощен човек, че не е сериозен кандидат. На тях не им трябва сериозен ляв кандидат. Всеки знае, че той не може да се справи. За какво се бори тогава? Личното ми мнение е , че той олицетворява статуята на държавността, която тълпата трябва да обезглави през януари. Те трябва да занулят всичко. Включително държавността и политиката на САЩ.

Джо-католика Байдън винаги е бил момче на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.

“Задачата, която сега стои пред нас е, създаване на нов световен ред”, казва на форума Джо Байдън. Постоянно слушаме за “зелена сделка”, постоянно слушаме енцикликата на папа Франциск “Laudato SI”. Всички са в един отбор. Форумът в Давос работи в тясно сътрудничество за нещо, наречено “Проект за климатична реалност”. Познайте кой го оглавява –  довереното лице на Световния икономически форум Ал Гор, казва Мат.

“Тази криза с климата е много по-сериозна, отколкото хората си мислят. Много сериозна. И ще става още по-сериозна. Отговорността да се действа, която лежи на раменете на сегашното поколение, е предизвикателство за моралните ни представи. Но това са Термопилите, това е Арденската офанзива, това е Дюнкерк, това е 11 септември. Ние трябва да поемем тази отговорност”, казва пламенно на форума Ал Гор.

Не мога да повярвам, коментира авторът на видеото, че този човек още се разхожда наоколо. Невероятно е. Почти като призрак е. Давос събира всички таласъми на световното блато.

Грета Тумберг: “Нашата къщичка все още гори! Вашето бездействие подклажда този огън.”

Вечерята в Давос се е превърнала в институция. Излизат остри критики, които засягат света. И доаенът на Давос Джодж Сорос не си спести критиките към американския президент Доналд Тръмп, наричайки го мошеник и абсолютен нарцис. Каза още, че съдбата на света ще виси на кантар през 2020 и идните години”, цитира го Ройтерс. Сорос използва форума в Давос, за да се срещне и разговаря с богатите и известните. За него знаем, че е бил основен донор на Демократическата партия, добавя репортерът на агенцията.

Вече на всички става ясно за какво става въпрос, че то няма нищо общо с коронавируса. А за ЗАНУЛЯВАНЕ НА ВСИЧКО. А САЩ стоят на пътя им.

ГОЛЕМИЯТ РЕСТАРТ цели огромни промени в икономиката и политиката. Всичко това е под мантрата „Борба с климатичните промени”, като част от “Зелената сделка”. Това ще доведе до жестоки регулации. 

И никоя държава няма да може да се откаже от тази сделка. Защо? Защото ако се откаже от ГОЛЕМИЯ РЕСТАРТ то тя ще “застраши” целия свят. “С пандемии в цял свят заради климатичните промени”, твърди Ал Гор.  С “Пренаселване” според Бил Гейтс. Срещу това сме изправени.

Ако мислите, че католическата църква ще ви защити от това, което се задава, от този глобалистки кошмар, помислете пак. И преди сме се сблъсквали с това – не говоря за Майката Земя. Нито за енцикликата на папата, която е енциклика на глобалистите и ООН. Това е енциклика на Александрия Окасио-Кортез, това енцикликата на “Зелената сделка”. 

Но папата обяви своя собствен икономически РЕСТАРТ още миналата година. Откога и той стана икономист? Чудя се къде в Аржентина е учил икономика този невероятен човек? Забелязвате ли, че той разбира от всичко, но не и от теология? Той е обявил своя глобален РЕСТАРТ, който смирено нарича “Икономиката на Франциск”. Това е анонсирано в средата на 2019 г. Сякаш папата е знаел, че идва пандемия от коронавирус с последващ икономически колапс. Чудя се откъде е знаел, че още тогава, че  да предлага икономически РЕСТАРТ?

Папа франциск не дойде на големия купон в Давос, но изпрати своя пратеник – кардиналът на глобалистите Питър Търксън да го замести. Префект към дикастерията за Човешко развитие във Ватикана. Всички са в един влак. Само един човек има силата да ги спре. Те сгрешиха. Опитаха се да привлекат Тръмп на своя страна. Поканиха го в Давос няколко пъти. Но през януари, когато Тръмп видя пред какво чудовище е изправен, той отиде на форума и им размаха големия пръст.

“Поели сме отговорност да съхраним божието творение и естествената красота на нашия свят. Но за да се възползваме от възможностите на утрешния ден, трябва да се откажем от вечните пророци на Апокалипсиса и предсказанията им за края на света. Тези алармисти винаги искат само едно и също – абсолютна власт. Искат да определят и управляват всеки аспект от живота ни. Никога няма да допуснем радикалните социалисти да унищожат икономиката и страната ни”, казва в Давос американският президент.

Два дни след като Тръмп произнесе тази реч 81-годишният милиардер социалист Джордж Сорос излезе със спешно предупреждение от трибуната на Давос:

“Изборите през 2020 г. са съдбовни за целия свят”.

Ето как папата, Ватиканът и Джефри Сакс отговориха на това: “Това е опасна страна в момента. И ще става още по-опасна, ако Тръмп спечели изборите. Папата покани този човек в Амазонския синод като почетен гост и съветник. Той е съветник и на Бърни Сандърс. Каква работа има Сакс във Ватикана, който промотира радикалния социалист Сандърс? Сакс е привърженик на абортите, но Ватикана явно не се интересува от това. За тях и приятелчетата им от ООН Тръмп им е проблемът.

Сорос: “Считам администрацията на Тръмп за заплаха за света. Но за мен тя е временен феномен, който ще изчезне през 2020 г.”

Разбрахте ли защо мразят толкова Тръмп? Защото въпреки недостатъците си той е капиталист, а не глобалист и никога няма да бъде. Затова той извади САЩ от Парижкото споразумение за климата. Затова извади САЩ от Световната здравна организация, която е на Бил Гейтс и приятели. Сега заплашва да извади страната и от Световната търговска организация. Той е застанал на пътя на тези демони. Никой не твърди, че е светец, но той разбута свещените крави на ООН по целия свят.

„Генералната асамблея на ООН редовно гласува с всичките 185 гласа по всички въпроси срещу САЩ”, казва Сакс.

Като говорим за ООН на 29 септември 2019 г. точно преди появата на КОВИД-19 Тръмп отиде в ООН и от трибуната на генералната асамблея обяви война на глобализма. “Мъдрите лидери винаги слагат своите страни и сънародници на първо място. Бъдещето не принадлежи на глобалистите, а на патриотите”, заяви тогава Доналд Тръмп.

Малко след тази реч какво се случва? Случи се коронавирусът. И процъфтяващата икономика на Тръмп беше сложена на системи. Случайно ли е това? Когато ни казват да си стоим вкъщи, да носим маски, за да не разболеем бабите си, моля, разберете едно: ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА БАБА ВИ. Нито въобще за възрастните хора. Не им пука и за бебетата – искат ги абортирани, за да “запазим къщичката си”. Ако искате да опазите баба си – дръжте я далече от глобалистите. Сега целта им е да поставят икономиката на САЩ на колене, за да поискат всички, в това число и Америка, ГОЛЕМИЯТ РЕСТАРТ. Целта им да направят новата нормалност толкова непоносимо нормална, че всички ние да се молим за ваксина и за каквото и да е. Да се молим на господарите и надзирателите си “да ни опазят”.

Върнете се на работа, тръгвайте на училище, ако сте здрави – свалете маските. Идете на църква и се молете Тръмп да спечели. Това е целта на РЕСТАРТА, това е целта на “руската намеса в изборите”, това беше целта на импийчмънта. Какво ли не направиха, за да му попречат да направи Америка велика страна, да изправи икономиката на крака? Ако това се случи, РЕСТАРТЪТ и Новият световен ред се отлага. Замислете се защо толкова много мразят този човек.

Те мразят Бог, те мразят неродените деца, мразят традиционното семейство, мразят вас и Доналд Тръмп. 

Не се вторачвайте в Тръмп – ГЛЕДАЙТЕ ГОЛЯМАТА КАРТИНА.

                                                        https://paralel42.com/7471/george-soros/

Предишна статия

Николай Марков: Преходът до истинската демокрация може да стане само за три секунди

Следваща статия

”Автокино пред сараите”

Други интересни