Тука, Ленчето, която живее до Математическата гимназия и пътя и е точно в обратна посока, показва на протестирашите пропуска си

Автор: Няма коментари Сподели:

Тука, Ленчето, която живее до Математическата гимназия и пътя и е точно в обратна посока, показва на протестирашите пропуска си.

Лелките от ОФ-ето, днес са Жени – ГЕРБ, отрядниците са Старейшини ГЕРБ, а селските тарикати, които се чудят как да гепят нещо, но дори не са стигнали до бензинджии и крупиета, поради некадърност, са Предприемачи ГЕРБ.

Тази отвратителна постсоциалистическа каста от злобни и прости селяндури, които в нормална политическа обстановка биха били или персонал, или безработни, днес се гаврят с държавността и са узурпирали всички възможности и се ослушват непрекъснато, как да откраднат нови.

Долна престъпна шайка, политически представена и доминираща разговорите за антикомунизъм и евроатлантизъм – представяте ли си колко абсурдно е всичко това?, а всеки, който им пречи да се „развиват“ според собствените им чалга разбирания за елитарност, е комунист и червен боклук.

Вече законите, които и без друго брутално газят под чадъра на официалната власт, не са им достатъчни, трябва им нова конституция.

Имате право да повърнете, имате право да протестирате, да избягате, или да се примирите, вие решавате, какво искате да наследят децата ви, само не забравяйте едно – никой от гореизброените примати не може да търпи интелигентни, образовани и отговорни хора, които искат либерална демокрация.

“Трябва малко повече ред в тази държава и ще се оправят нещата.”, отговори главният прокурор Иван Гешев и обеща, че пак ще стане, както е било някога /разбирай по Тошово/.

                                 Георги Дренчев                             https://afera.bg/

Предишна статия

ТОВА Е НАША ОБЩА ВИНА!

Следваща статия

Д-р Светла Балтова: Астрологична прогноза за Юни-Декември 2020 година

Други интересни