Кажете, може ли да се измисли нещо по-тъпо, фалшиво и смешно?

Автор: Няма коментари Сподели:

          Ако вярваш на социологически проучвания на кретенски агенции, ти си идиот!

I. ИЗМИСЛЕНИ СПОРЕД ЗАПЛАЩАНЕТО “СОЦИОЛОГИЧЕСКИ” ДАННИ (копи-пейст) https://www.plovdivmedia.com/155409.html
Ето “социологическите резултати” на една проправителствена, протурска, прокомунистическа, прошишиевска тъпа и фалшива слугинска агенцийка, не казвам коя е, финансирана обилно от управляващата отиваща в канала коалиция:

1.) Одобрявате ли протестите, с които се иска оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев? Протестът получава подкрепа от 26,1% от анкетираните. Доста над половината – 60,5% от българите, обаче не одобряват протестите, а 13,4% не могат да преценят или не дават отговор на въпроса.

2.) Искате ли оставка и незабавни предсрочни избори? 20,3% от анкетираните отговарят с „Да“, 70,8% – с „Не“, а 8,9% не дават отговор или не могат да преценят.

3.) Ако днес се провеждат парламентарни избори, за коя политическа сила бихте гласували?
Нагласите на избирателите не бележат голяма промяна в сравнение с предишни проучвания. Четирите сигурни формации, които биха попаднали в Народното събрание, при положение, че изборите се провеждат днес, са ГЕРБ, БСП, ДПС и Обединените патриоти. За тях биха гласували съответно – 24,9%, 21,1%, 7,8%, 7,5%. Въпреки протестите и акция „Росенец“ партиите на Слави Трифонов „Има такъв народ“ (с 3,4% подкрепа), на Христо Иванов „Да, България“ ( с 3,1% подкрепа) и евентуален политически проект на Мая Манолова (1,2%) остават под бариерата от 4% за парламентарно представителство.

II. МОЯТ КОМЕНТАР:
1.) Според тези нагли, алчни и прости хорица у нас само една четвърт (26,1%) от хората офобряват протестите, а другите три четвърти от българите харесват управлението на Баце, харесват Гешев, харесват Шиши и си искат дереджето на най-бедна, най-болна, най-корумпирана, най-престъпна, най-неграмотна, най-покварена (Bloomberg), най-нещастна (ООН), с най-ниска раждаемост, с най-висока смъртност, най-бързо намаляваща и умираща държава в целия свят.
Този извод на агенцийкста е несъвместим със здравия разум; истината е, че не 26,1%, а цели 85% от българите одобряват протестите, виждаме държавата да се тресе от протести навсякъде.

2.) Така, според глупаците само една пета от българите искат оставка на Баце, ГЕРБ и Гешев, другите 80% не искали нищо да се променя в управлението. Излиза, че точно 5,3 милиона българи (това са 80-те процента от избирателите) не искали избори, а си искали пак Баце с чекмедженцата, кърджалийската проста …, ади да не казвам, Данито Барниръбъла, Сачева с дипломите, тлъстия агент, циганина Далаверко, Шиши и Инструмента на Бог.
Как ви се струва това ве, милиони българи? Вярно ли е? А?

3.) След като са взели парите, слугите-социолози показват гласуването за партиите сега, в средата на месеца на отпудките август; забележете, те казват “ако днес се провеждат парламентарни избори…”, което, както
знаем, не е възможно, възможно е при всички случаи чак след половин година.
Ето техните “данни” за сега:

ГЕРБ – 24,9%
БСП/БКП – 21,1%
ДПС -7,8%
ОП – 7,5%
Славчо Учиндолеца – 3,4%
Ристе – 3,1%
Маяма Нолова – 1,2%.

С една дума, излиза, че избирателите много повече отпреди обичат и се доверяват на ГЕРБ, БСП/БКП, ДПС и партийките на агент Иван и на Далаверко.
И излиза, че в Парламента ще има само 4 партии, и броят на депутатите на всяка от тези партии рязко ще се… увеличи, те стават повече от сега.
Агенцийката прогнозира, че никаква нова политическа сила няма да помирише Народното събрание: няма Възраждане, няма Има такъв народ, няма Ристе, няма Цецо с апартаментите, няма го и помитащия гербаджиите Божков с Българско лято…
Има само Баце, Шиши, Доган, Гешев, Корни и Кирето с вецовете, има агент Иван и циганина Далаверко от Ямбол!
Кажете, може ли да се измисли нещо по-тъпо, фалшиво и смешно?

III. ИСТИНАТА:
Според проучване на Демографския институт чрез модерни несоциологически екстраполационни прогнозни методи, при отчитане на лонгитюдиналните тенденции (Божков, Цецо, Възраждане) нещата за деня в бъдещето, когато изборите се състоят (ние не сме глупаци, като агенцийката, да говорим за избори през август), ще са съвсем други (в проценти от броя на гласувалите):

Българско лято – 18%
Има такъв народ – 17%
БСП/БКП – 17%
ГЕРБ – 15%
Да България – 10%
Възраждане – 9%
ДПС – 6%
Републиканци за България (Цецо) – 4%
Други общо – 4%

Това е истината към настоящия момент. Седем или осем партии в партии в Парламента. И това го постигат протестите.
Нещата мога да се променят в ущърб на ГЕРБ и БСП/БКП.

Четете моите текстове!
Купувайте и четете моите книги! Търсете ги в сайта: www.tornadobg.com

акад. Петър Иванов,
директор на Демографския институт към БАНИ                                      https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Червена светлина може да „презареди“

Следваща статия

Разграбването на световно-културно историческо наследство се извършва след преките заповеди на Делян Пеевски

Други интересни