Писмо до Меркел, писма до Сталин

Автор: Няма коментари Сподели:

     Едно време затворници в ГУЛАГ са писали подобни писма на Сталин, защото са вярвали, че той не знае, че са затворени несправедливо. 

                                 Аналогията е пресилена, но е заради идентичната психология.          

                 Автор: Явор Дачков

 Това е останало от партията на Костов.
Трудови колективи се обръщат до европейските институции с очакване да се решат проблемите на хората (любим израз).
Едно време затворници в ГУЛАГ са писали подобни писма на Сталин, защото са вярвали, че той не знае, че са затворени несправедливо. Аналогията е пресилена, но е заради идентичната психология.
           Ето какво пишат от Дсб жени:):
“Във връзка със зачестилите случаи на прокурорски произвол, ширещо се беззаконие и грубо погазване на Конституцията и свободата на медиите в България, ние от ДСБ Жени подготвихме и изпратихме писма до германския канцлер г-жа Ангела Меркел и председателя на Европейската комисия г-жа Урсула Фон дер Лайен.

Уведомихме г-жа Ангела Меркел какво се случва в България и за какво са протестите. Искаме да си отвори очите и като канцлер на Германия да свали доверието си от правителството на премиера Борисов, за да стане ясно, че нито Германия, нито който и да е европейски лидер може да подкрепя корумпиран и тотално компрометиран премиер като Бойко Борисов.

Обърнхме се и към г-жа Урсула Фон дер Лайен – председател на Европейската комисия, с искане да направи запитване и да изпрати мисия в България, която да проучи всички факти и данни.

Като част от семейството на ЕНП ние сме длъжни да сигнализираме партньорите си когато в страната ни се погазват брутално демократичните ценности, послужили за идейна основа при създаването на Европейския съюз.

Като държава – членка на Европейския съюз, ние призоваваме европейските ни партньори да обърнат поглед към България и да ни подкрепят в борбата за промяна на настоящия порочен модел на управление, чрез честни и свободни избори, с нов, който ще гарантира демокрацията и правовия ред у нас!”

                                                  https://www.lentata.com/page_18481.html

Предишна статия

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света?!

Следваща статия

ТИРАНЪТ, КОЙТО НЕ МОЖА ДА СИ КУПИ ЛЮБОВ

Други интересни