ТАКА ЖИВЕЯТ НОВИТЕ СТРОИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ

Автор: Няма коментари Сподели:

На 22.01.2019 единствена АФЕРА публикува:

ЯХТАТА НА ДОМУСЧИЕВ „KD“ – 56 МЕТРОВО БИЖУ ЗА 50 МЛН. ТАКА ЖИВЕЯТ НОВИТЕ СТРОИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ 

На 22.07.2020 АФЕРА публикува първа:

КОНТРОЛИРАНАТА ОТ БОРИСОВ КПКОНПИ СЪС СКАНДАЛНО ОЩЕТЯВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ С 1 МИЛИАРД ЛЕВА. КОРУПЦИЯ НА НАЙ-ВИСШЕ НИВО!

===

Докато цяла България се тресе от протести срещу Хунтата на Бойко Борисов и срещу конслиери -то му Иван Гешев, докато майките с деца и буса им „Системата ни убива“ умишлено бе спрян да не стигне до Орлов мост от кретенското МВР на Хунтата и така предизвика целенасочено конфликт, докато хората озверяха от зулумите, корупцията, кражбите на Хунтата на Бойко Борисов и доверените му „касички“ и „олигарси“, подкрепящият Хунтата Кирил Домусчиев се вихри с яхтата си „KD“ за 50 милиона на остров Сардиния, разкри АФЕРА.

А лицето, което разсипа БТК и Виваком и прокара пътя данъкоплатците да бъдат ощетени с 1 милиард – Спас Русев също разпуска с Кирил Домусчиев на яхтата му на остров Сардиния.

Заедно двамцата се изживяват като принцове и въртят парти след парти.

Онази вечер на яхтата на Кирил Домусчиев „KD“ е имало огромно парти, на което Домусчиев  е поканил всякакви български и международни особи, където Кирил Домусчиев е демонстрирал, че го играе „Великия Гетсби“.

Порто Черво, Сардиния, е дестинацията на Кирил Домусчиев & Спас Русев, които докато България се тресе от протести и воюва за свободата си и бъдещето си, разпищолено леят шампанско и пилеят „законно спечелените си милиарди“, ама акана „законно спечелени“.

Да бяха прибрали при себе си на яхтата и Боко, и Каскета – и кой откъде е в открито море, че тоя цинизъм вече ни дойде до гуша.

                             Afer.bg                    https://afera.bg/     

Предишна статия

Тишина, в която да могат да трупат още пачки и кюлчета…

Следваща статия

Отпред протести, отзад мръсни войни… Съпротивляват се, защото знаят какво са награбили и какво ги чака!

Други интересни