Жалко, че хвърлих бисерите си на свинете! Нещастници!

Автор: Няма коментари Сподели:

Е, БРАВО, 

„НОВИ ДИСИДЕНТИ“, 

ДОКЛАДВАХТЕ МЕ, 

БЛОКИРАХА МЕ, 

БЕТЕР ХУНТАТА СТЕ! 

НЕЩАСТНИЦИ!

Е, БРАВО, „НОВИ ДИСИДЕНТИ“, ДОКЛАДВАХТЕ МЕ, БЛОКИРАХА МЕ, БЕТЕР ХУНТАТА СТЕ! НЕЩАСТНИЦИ!След като изгледах цялото видео с „екшъна“ на барикадата на Орлов мост в столицата, на страницата си във Фейсбук написах следния пост:

„Боли ме… Боли ме…“ пищи поредният малоумник от барикадите в София. Изгледах клипа с това какво се е случило. Каквато и провокация да е имало, абсолютно кретенски се държи тоя Петър Кърджилов с жената. И после пищи аууу, боли ме, боли ме, махнете ми белезниците… Нали си голям „мъж“, бре, кво пищиш като недоебан?! Махнете тия кретени от барикадите в София! Като са ментално неустойчиви да ходят в Курило, а не да се правят на бабаити. Това работи против протестиращите! Крайно време е да го разберат и така наречените „организатори“!“

Моментално, нямаше и пет минути и бях докладвана, наколадена от някой нов „дисидент“ и „революционер“ и блокираха профила ми за 7 дни, заради „нарушаване на стандартите на Фейсбук“.

E, браво! 

ДОКЛАДВАХА МЕ „РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ“ И „НОВИТЕ ДИСИДЕНТИ“, И МЕ БЛОКИРИХА ЗА 7 ДНИ НА ПРОФИЛА МИ Веселина Томова Захариева, заради поста ми за кърджиловци.

Така ли ще я караме, „демократи“, а?

Всеки, който каже нещо против идиотщините ви, го докладвате!

Та, като вземете властта, бетер Боко и Хунтата му ще сте!

Жалко, че хвърлих бисерите си на свинете! Нещастници!

УЖ се биете против Хунтата, против Диктатурата, против Цензурата и мачкането на Свободата на словото, а всеки, който ви каже нещо, което не ви отърва, доноснически го докладвате и го блокират!

Каквато и провокация да ви спретват, малоумници, ако сте мъже на място, ще я посрещнете ХЛАДНОКРЪВНО и с достойнство, а не с циркаджилъците и бабаитлъците кърджиловски. Така само наливате масло в огъня на Хунтата!

И се показвате жалки, неустойчиви, ментално разстроени и не като бойци, а като цвърчащи мишоци.

Сега пак ме блокирайте на всички възможни профили.

Това ще изтрие ли истината за това, че сте големи „мъже“ срещу баби, ама да ЗАСТАНЕТЕ на когото трябва, хич ви няма/ше/. Щото някои не сме с оперирана памет.

Сега разбрахте ли защо съм скептична откъм овладяването на протестите от КОНТРОЛИРАНИ лица и за това какъв „цвят“ на новопръкнали се „дисиденти“ ще ни оправи ПАК по почина на докладването.

Гответе се, драги ми, „революционери“. АФЕРА винаги е била опозиция на която и да е власт. И за разлика от вас не съм си въртяла задника през всичките тези години от пръкването на Бойко Методиев Борисов на властовата сцена. И след падането му, вие идвате на ред, да ви извадя кирливите ризи, и пак блокирайте – баш ми брига на оная работа!

                                                   Веселина Томова                                 Image title                                                    https://afera.bg/

Предишна статия

“Алхимиците“ на властта и измамите!

Следваща статия

Васил Петров ще ни развълнува с джаз стандарти, поп песни, хитове от репертоара на „Бийтълс“ – Something, Michelle, Yesterday, Стинг “Fragile”, филмова музика от Мишел Льогран и Чарли Чаплин…

Други интересни