Васил Петров ще ни развълнува с джаз стандарти, поп песни, хитове от репертоара на „Бийтълс“ – Something, Michelle, Yesterday, Стинг “Fragile”, филмова музика от Мишел Льогран и Чарли Чаплин…

Автор: Няма коментари Сподели:

Концертите продължават и през август – 7 Август във Варна на сцената на зала 1, Фестивален и конгресен център – Варна с начален час 19:30 часа, на 8 Август в Двореца Балчик от 20.30 часа и на 14 Август е на Амфитеатъра на Блек Сий Рама Голф и Вили от 19:30 часа. 

 Васил Петров ще ни развълнува с джаз стандарти, поп песни, хитове от репертоара на „Бийтълс“ – Something, Michelle, Yesterday, Стинг “Fragile”, филмова музика от Мишел Льогран и Чарли Чаплин, джаз стандартите Caravan на Дюк Елингтън и други. 

„Ще представим програма, която искрено се надявам, че ще очарова хората и ще си припомнят познати мелодии, които са малко позабравени, но ги представяме в нова светлина с мащабния звук на Врачанска филхармония. 

Това е универсална музика, която се е утвърдила и се е превърнала в стандарт, в критерий за качество – вечно зелени песни, харесващи се, слушащи се. Неслучайно те минават през годините в различни интерпретации, попадат в ръцете на различни аранжори. 

Това е най-красивото и интересното на тази музика – че винаги се обновява.“ – споделя Васил Петров. Аранжиментите са направени специално за Васил Петров от Ангел Заберски син, Васил Спасов, Румен Тосков и Христо Павлов. 

 На сцената заедно с него ще са и джаз музикантите Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас). 

Специален гост на концерта ще е талантливата носителка на редица престижни награди, виртуозната цигуларка Зорница Иларионова. Заедно с оркестър тя ще изпълни „Цигански напеви“ на Сарасате, трета част на Годишните времена на Вивалди и прочутият „Сантиментален валс“ на Чайковски, който е част и от новия албум „Flying through the music” на цигуларката. 

 Всички концерти ще се проведат при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването. 

Билети от билетна каса MaskArt в Дом на културата “Борис Христов” и в мрежата на Ивентим и платформата URBO. 

 Билети ще се продават и на място пред Летния театър вечерта преди концерта. 

                    Телефон за резервации: 0894611188 

                                                                 Цени на билети от 16 лв., 18 лв., 25 лв. и 30 лв. 

                        За допълнителна информация:

                                                                    https://www.facebook.com/VassilPetrovOfficial/

                                                          https://www.youtube.com/watch?v=yfXugRFqRDU&feature=emb_logo

                                                      https://www.youtube.com/watch?v=V3rk4Ch2k6o&feature=emb_logo

Предишна статия

Жалко, че хвърлих бисерите си на свинете! Нещастници!

Следваща статия

Да те изгонят от дома ти!!!

Други интересни