Е, хайде, не знаеш, добре, няма нищо, сега по-лесен въпрос: знаеш ли кой е Иван Вазов?

Автор: Няма коментари Сподели:

Източник: Facebook

(писмо до една кака) Како Деничке, дето си завършила незнамколкоси университета, че и с Cum Laude, и незнамколко си курса в Австралия, Колумбия, САЩ etc., не знаеш ли, че не трябва да се лъже? Майка ти не ти ли е казала?

УИКИПЕДИЯ:
“Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. Завършва средното си образование в Езикова гимназия „Гео Милев“ в гр. Добрич (вероятно през 1992 год., П.Ив.). След това завършва Висше училище по туристически мениджмънт в Маастрихт, Холандия* и Международен колеж по туризъм в Албена*. Изучава и завършва Бакалавър по „Социална педагогика“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград*, където придобива и своите познания и страст (?!) към социалната сфера. Магистър е по „Здравен мениджмънт“ в Университета „Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Бургас*. Впоследствие завършва Магистър (Cum Laude) по „Връзки с обществеността“ във Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийския университет „Св. Климент Охридски“*.

Преминава курсове за обучение по социален маркетинг*, връзки с обществеността* , политически маркетинг*, управление на социалното подпомагане и услуги*, управление на външни ресурси* и управление на риска* във Великобритания, Холандия, Бразилия, Колумбия, Австралия и САЩ.” 

Така: значи Деничка, както представя нещата, има 4 магистратури, първата в Холандия и 3 в България, има и 1 бакалавърска степен (отбелязани по-горе със *). Обучението за първите две магистърски степени е по 5 години, значи общо 10 години; после 4 години за бакалавърската степен, стават 14 години; после още две магистърски степени най-малко от по 2 години (по 4 семестъра), тъй като са в различна от бакалавърската степен област, значи още поне 4 години.

Дотук 18 години обучение според Закона за висшето образование, от които последните 13 години са в България.

Обучавайки се в България, Деничке, ти си “преминала” 6 много сериозни курса в 6 далечни страни – Великобритания, Холандия, Бразилия, Колумбия, Австралия и САЩ (и те отбелязани със *). Приемаме, че тези курсове са траели поне по два семестъра, значи още 3 години, общо стават 21 години, най-малко, без никаква пролука от време, през което да не се обучаваш.

Взела си, по мои сметки, общо някъде около 270 изпита, явила си се 5 пъти на Държавна изпитна комисия и си издържала 5 държавни изпита и/ или си написала 5 дипломни работи, написала си и около 180 курсови работи по отделните учебни дисциплини, може и много повече, зависи от учебните планиве на специалностите, била си на 5 абсолвентски бала и на 6 тържества в Австралия, Колумбия, Холандия…

Деничке, знаеш ли, 21 години обучение по сметките дотук, след завършване на средното ти образование се простират от 1993 год. най-малко до 2014 год.
Добре, ама ти в периода на 21-годишното си образование, па и после, виждаме, че си и работила на много места! 

Пак УИКИПЕДИЯ:
“Деница Сачева е член на здравната каса (НЗОК) от първите години на създаването ѝ, тя е един от първите десет служители на Националната здравноосигурит елна каса (НЗОК), където от 1999 г. работи като началник на дирекция (“началник на дирекция”, ха-ха-ха!). Година и половина е началник на кабинета на министъра на здравеопазването. Тя отговоря също и за връзките с международните институции (?!). Била е председател на Съвета на директорите на МБАЛ – гр. Хасково и Балнеологичен център „Камена“ – гр. Велинград. Хоноруван преподавател в Нов български университет. Работила е като консултант по над 15 международни проекта, финансирани от Европейската комисия, Световната банка и Американската агенция за международно развитие. Тя е била председател на Българската асоциация на пиар агенциите. През 2001 г. Деница Сачева е основател и изпълнителен директор на PR агенция. Заместник-минис тър на труда за периода май 2016 г. – януари 2017 година. От 2017 г. до края на 2019 г. тя е заместник-минис тър на образованието и науката. От декември 2019 г. Деница Сачева е министър на труда и социалната политика.”

 Мила Деничке, ако приемем, че едновременно си учила и работила като “началник на дирекция”, зам.-министър, министър и др., обучението ти трябва да е ставало по задочната форма на обучение, иначе би било нарушение на Кодекса на труда, но пък тогава сроковете се увеличават с още 5 години, плюс промеждутъци от по половин година, за кандидатстване, пътуване и др., 6 Х 0,5 години, 3 години, стават 8 години.

А общо имаме, Деничке, по твои данни в Уикипедията, 29 години обучение, и този срок тече вече в бъдещето – от 1993 год. до 2022 год.

Тези изчисления, скъпа, са според Закона за висшето образование и според Кодекса на труда. Ако сроковете не са тези, значи има нарушения на Закона.
А ти, Гешев, не проявяваш ли поне едно човешко любопитство към каката с 11-те дипломи?

Още нещо, Колежът по туризъм в Албена, който не обучава нито бакалаври, нито магистри, а само специалисти, защото е колеж, не е университет, оферира (копи-пейст от сайта) му: “Специалност: “Хотелски мениджмънт” – Албена + диплома “Специалист” на Висшето училище по хотелиерство – Маастрихт”.

Деничке, в Уикипедия се твърди, че ти си завършила “Висше училище по туристически мениджмънт в Маастрихт, Холандия”, пък май не си звършила в Холандия, ами просто си завършила за прост специалист, нещо като полувисше за камериерки и рецепционистки, по “Хотелски мениджмънт” в курорта Албена “+ диплома от Маастрихт”, за по̀ така, тъй ли е? Дават и “диплома от Ница, Франция.

Защо тогава представяш едно обучение за две обучения: 1.) завършено Висше училище в Холандия; 2.) завършен Международен колеж в Албена?
Колко години живя в Холандия ма, Деничке, дето си завършила?

Има и други по-интересни неща в образованието ти, ама за тях друг път.
Не е хубаво да се лъже, да знаеш! 

Приемаме все пак. Деничке, че ти си свръхсупергениа лна, и през всичкото време на усърдна работа, под ръководството на Иван Костов, на агент Иван и др., ти си била 5 пъти абсолвент и си завършила курсове във Великобритания, Холандия, Бразилия, Колумбия, Австралия и САЩ.
Ама това е невъзможно ве, како Деничке!
Абсурдно е! Нема как да стане!

В света няма човек, който да се обучавал по университети и курсове 29 години, както да представени нещата! Със сигурност.

Освен едно време Аристотел май, Учителя.
SIC MAGISTER DIXIT. 

Аз съм университетски преподавател от много десетилетия.
Не съм виждал по-голяма и по-нагла лъжа от тази по-горе.
Даже и Баце лъже по-скромно, човекът. Знае, че Началника отгоре гледа, и че “Няма нищо тайно, което да не стане явно, нито пък скрито, което да не стане известно”. Лука 8:17-18

И накрая, като обладателка на общо 11 дипломи и свидетелства, Деничке, би ли ми казала кой е Едуард Бърнайс?

Е, хайде, не знаеш, добре, няма нищо, сега по-лесен въпрос: знаеш ли кой е Иван Вазов?
А къде е град Пекин? 

                                                     Психологът Петър Иванов, Фейсбук

https://frognews.bg/novini/psihologat-petar-ivanov-denichke-znaesh-koi-ivan-vazov.html

Предишна статия

Те презират хората на площадите, алчни са и живеят в някакъв свой свят, който няма нищо общо с реалността

Следваща статия

Ако ще мечтаете – мечтайте с мащаб …

Други интересни