Борисов, дядото на бития студент ли напъха мръсните милиони в чекмеджето ти?

Автор: Няма коментари Сподели:

Може да е постановка, може да не е…

В Брюксел премиерът Бойко Борисов нападна битият от полицаи студент по право, участвал в протестите в столицата. „Неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да отидем да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон, или където и да било. На тяхната възраст, когато имаше авария в Чернобил и се стелеше радиоактивен прах, ни караха да маршируваме на манифестации с червени връзки.

Така че, тази демокрация им даде възможност да отидат да учат, да работят, да видят света. Време е в обществото да се проведе дебат по много теми“. 

Това измисли Борисов! Това роди като коментар за пребития Евгени Марчев, който учи в Хага, но след полицейско насилие се оказа в ареста, а след това в „Пирогов“. Марчев, видите ли, трябва да бъде бит и пребиван, защото дядо му е бил член на БКП. Това наистина сроди Борисов със Сталин и Хитлер. 

Самият Борисов е бил член на БКП и дори отказва да се деполитизира като служител на МВР през 1990 г., оставайки в БКП. Баща му е служител в народната милиция и също е член на БКП.

По време на „възродителния процес“ пожарникарят Бойко е командир на батальон в Делиормана, където налага на населението директивите на ЦК на БКП и на Държавна сигурност.

За връзките му с организираната престъпност пишат американски посланици в доклади до Държавния департамент на САЩ. 

Борисов постоянно изтъква, че дядо му е бил убит от народната власт през септември 1944 г. Това, рабира се е ужасно. Но баща му и самият той не се борят с комунизма, а стават членове на БКП и служителив МВР, което е репресивната машина на комунистическия режим. Така ли Борисов е почел паметта на своя дядо, като се е влял в редиците на системата, част от която са убийците? 

Споменавам тези неща, защото Борисов се нахвърля арогантно върху всеки, който участва в протестите или има критично отношение към неговото управление. Няма да говоря за интелектуалната разлика, която се набива на очи от разказа на студента Марчев и него. Тя е катастрофална за Борисов. 

Ако дядото на въпросното момче е бил комунист, това какво общо има с пачките евро в нощното шкафче на Борисов? А с онези 67 милиона, които Васил Божков заяви, че е дал на него и министър Горанов? А с просташкия език в излезлите записи и определението „проста кърджалийска п***а” и “братиньо“ към председателя на Конституционния съд. А с „е**л съм ги с 200“?

Какво иска да ни каже Борисов? Че ако беше учил в чужбина, нямаше да краде и да е корумпиран, а в нощното му шкафче нямаше да се мъдрят мръсни милиони, злато и пищов? Като е учил в Симеоново – там на това ли го научиха? 

Имаме премиер или абсолютен мерзавец или в лошо психично състояние.

Кога най-сетне този човек ще отговори, как през цялото му управление страната ни е последна по всички жизнени стандарти в ЕС и първа по корупция, смъртност, заболеваемост, неграмотност, употреба на дрога сред ученици и пр.?

Кой всъщност го научи да бъде толкова арогантен, крадлив и лъжец? Комунизма или демокрацията? Школата в Симеоново, американците, руснаците или някой друг? Онзи ден изръси, че майка му го учила да не обижда другарчетата си. Но е пропуснала да му каже да не обижда цяла България и българите. 

Наистина е крайно време този човек да се маха да бъде разследван от съответните органи. За моралния му упадък няма измислен съд, ще се задоволим да наблюдаваме докъде ще стигне деградацията му. 

                                     Красимир Найденов,

Строителен инженер, протестиращ на среднавъзраст

https://frognews.bg/novini/borisov-diadoto-bitiia-student-napaha-mrasnite-milioni-chekmedjeto.html

Предишна статия

Пружини в униформи пазят мафията и се страхува от гражданите

Следваща статия

„Дълбоката държава“ е продукт на криминалната приватизация на Костов, която беше наистина безподобна – и изуми дори крадливите руски евреи-олигарси

Други интересни