Кой има изгода, е въпросът, който ние трябва да си задаваме, кой печели от цялата тази история?

Автор: Няма коментари Сподели:

Този, който е пуснал компромата, е много близо до министър-председателя. Пускат тези компромати хора, на които вече Борисов не е удобен, той вече трябва да бъде омаломощен, каза Люба Кулезич пред Телевизия 7/8.

Но кой има полза? Кой? 

Както винаги, този модел, наложен между другото и заради отвратителната лъжа на Борисов, че уж се бори срещу Кой, пък се сдушава с него на гърба на някакви хора, има зависимости, и има очевидно сделка, която през това време на последния му кабинет тече. Тя дори не се и крие по особен начин, само се отрича, ама вече уморено и формално, дори не му задават тези въпроси любимите му мисирки, заяви Кулезич.

Кой има изгода, е въпросът, който ние трябва да си задаваме, кой печели от цялата тази история. Отново ще се окаже, че ДПС и неговите фигури печелят от това размътване на водите в държавата, от това оскандаляване на управляващите, което поставя това управление в крайно неизгодна позиция от гледна точка на етика, морал, политически достойнства и че това управление може да бъде манипулирано или рекетирано. Това е форма на рекета, форма на изнудване, по този начин да направиш министър-председателя уязвим по един толкова интимно грозен начин, относно снимката спящ, относно проникването в неговата спалня, в неговия свят на уединение, да се види утробата на неговия живот, това е тежък рекет. Да не говорим за нас, които сме превърнати в една объркана и погнусена публика, която е загубила рефлекса да реагира, каза още Кулезич.

Тя коментира и сагата около обвинения Васил Божков: Защо Васил Божков се оказа в тази ситуация? Има няколко версии, тази най-разпространената е, че дебелото момче е настояло Божков да му купи Лафка и Техномаркет. Божков отказва, казва му се – ще бъдеш унищожен. Такава е градската мълва, нищо не я е опровергало, обясни журналистката.

Схемата наподобява тази, по която беше опраскан Цветан Василев, а банката му разграбена. Това, което прави Божков, не знам дали е стратегия или тактика, много добре успява да раздруса блатото и да хвърли нова и нова храна на някаква интрига или мълва. Това само ожесточава неговите врагове в лицето на прокуратурата, непрекъснато се повтаря, обвиняем в 18 обвинения, за да се внуши, че обвиняем за нашата прокуратура означава вече да си осъден. Никой нищо не разследва, заблатяването е тотално, допълни Кулезич

                                                                   Frognews.bg                         https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

„Ако още веднъж ми се обадиш по телефона, такава пресконференция ще свикам, че ще ти се завие свят!“

Следваща статия

СЕСИЯ, СЕСИЯ, АМА И ТАКАВА НЕ Е БИЛА

Други интересни