Пожелавам ви топло и хубаво лято!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте в първия летен ден на 2020 г.
Дъщеря ми е на пет години. Щастлива, усмихната, всичко за нея е бяло, розово и светло, всичко е любов. Всяка сутрин се събужда усмихната, всички хора около нея са добри, дори героите от филмчетата по TV. Навсякъде където е поздравява хората/дори непознати/ , поздравява ги с усмивка. 

Всичко около нея е зелено, навсякъде чува птичките да пеят и малки сладки животинки да тичат из паркове и градинки. Щастие без край.

Аз съм на петдесет години. 

Всяка сутрин се събуждам с тревога в сърцето, поглеждам навън и вместо усмихнатото слънце, виждам само кражбите, лицимерието, корупцията, хората с наведената си глава от тежкото бреме на реалността. 

Виждам как управляващите се събуждат с мисъл как и от къде да откраднат, каква нова схемичка да направят за да има повече държавни пари за тях….

Виждам липсата на истинска правосъдна система, виждам лошо управление и не само от незнание, но и от истинска лакомия и желание за кражби и лично облагодетелстване. 

Живея с мисълта да не оставям такъв грозен свят на дъщеря си. 

Всеки ден търся начини на /законни разбира се/ да променя мисленето на хората, да спрат кражби, рушвети и цялостното унищожение на природата ни. 

Искам да има земя и след нас!

Пожелавам ви топло и хубаво лято! 

                                                                        Филип Симеонов                            https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Който разбрал – разбрал, политиката не е за наивници!!!

Следваща статия

Как лъжата налази телевизорите!

Други интересни