Coronavirus: US will not participate in WHO vaccine project after Trump turned against it

Автор: Няма коментари Сподели:

С това заглавие от 25 април 2020 г. в Independent, датата, която Тръмп обяви финал на операция КОРОНА, започнала на 11 март т.г., стана ясно, че американският президент успешно е провел първата битка с “Deep state”. 

В българските медии ни вопъл, ни стон – не за друго, а заради интелекта на т.нар. от един премиер “мисирки”, които показаха целия си потенциал, благодарение на ежедневните брифинги, по време на които задаваха въпроси, достойни за нов и многотомен учебник по журналистика. 

А всъщност – това, което те не видяха и не разбраха: Президентът на САЩ Donald Trump влиза в световната история като рискува живота си, обявявайки война на дълбоката държава и на всички сатанисти, които управляваха света до идването му на власт – Обама, Клинтън, ДеБил Гейтс, СЗО и цялата сган….. Той продължава започнатото от Кенеди, дано успее да го довърши!Съвместната му операция с над 20 държави, сред които и Русия, срещу трафика на хора, дрога, оръжия, органи и всичко, което имаше чадър от сганта- сатанисти, приключи успешно на 25 април. Началото беше на 11 март.

СТАДОТО И ПОВЕЧЕТО ПОЛИТИЦИ НЕ РАЗБРАХА ЗАЩО СА ВЪВЕДЕНИ ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ В ПОЛОВИНАТА СВЯТ! И защо земята бе сканирана, подслушвана и снимана от стотиците сателити, качени в края на февруари над нас. Защо за 45 дни бе спрян целият транспорт в света – въздушен, воден и наземен? Защо спря търговията в цял свят? Заради вирус? Който при това е лек, за разлика от много други смъртоносни болести? Не искам да вярвам, че човечеството е претърпяло всички еволюционни промени през последните хилядолетия и вместо да достигне еволюция, се връща към маймуните и клона?

Една от операциите на Тръмп и партньорите му беше срещу лидерът на талибаните Боко Харам. 

“На 11.04.2020 г., когато им хванахме “кореспонденцията” в едната криптограма, даваха тези координати и час в екваториално време. На 12.04. избиха 1000 техни членове и командири. По същото време Америка обяви награда от 10 млн. долара за шефа на Хис Була, а в Индия хванаха дясната му ръка с 5 сим карти с преводни трансфери и банкови авоари. В Пакистан пък хванаха най-издирвания лидер на талибаните. Ейлийн е име на космическа програма, по точно на компанията на Мъск съвместно с НАСА и военните. Или Супер констелейшън са тактитечски военни спътници, прикрити като система за комуникация. Радари за дълбоко сканиране”, казва изследователката Мила Салахи. Разбира се, в нашите медии нямаше и следа от информация какво се случва всъщност по света, въпреки че като членка на НАТО държавата ни е била част от тази операция. Но по всичко си личеше, че не само в нашата държава, но и в повечето европейски правителства не е имало яснота какво точно се случва, чрез инструктирането да бъдат въведени различни по вид извънредни мерки в различните държави. И когато ни дават за пример Гърция – със сигурност няма кой да уточни, че заради невъзможността за контрол на хилядите километри брегова ивица в южната ни съседка беше въведен изключително строг режим за живеещите там, с декларация за всяко излизане до магазин, аптека или по работа, защото по този начин само можеше да се контролира движението на хората в страната. Същото важи и за Италия, където – за никого не е тайна, е европейската централа на световните картели. И не само. “На 14 април ФБР излезе с доклад за висока опасност от терористични атаки, а на 15 април имаше 4 атентата – в Нова Зенландия, Египет, Индия Хванаха 1700 кг. наркотици на един от най-големите картели, а  Путин подготви подводниците в Баренцово море. Тогава затвориха парковете”, припомня Мила Салахи.

Да не забравяме, че в битката си срещу “дълбоката държава”, в която влиза и Бил Гейтс, заедно с ръководството на СЗО, което от години работи по проектите му, имащи за цел напаляване на земното население, излезе и тази официална информация от Белия дом:

“САЩ преустановяват финансиране в размер на 400 млн. долара годишно за СЗО”. Прави впечатление, че медиите в САЩ, част от които финансирани от Гейтс, водят медийна война срещу Тръмп и неговите решения. 

Това финансиране се оказа нож в гърба на Обама, Клинтън, Гейтс и всички, които използваха СЗО за въвеждане на античовешки програми. Още повече при смяната на ръководството му през януари т.г. с етиопец, който няма никаква представа от здравеопазването, но е наясно с червените терористични организации в родната му държава. 

Ето как реагираха двете партии в Щатите след спирането на финансирането на СЗО от Белия дом:

„Със сигурност са необходими структурни промени на Световната здравна организация, за да не се използва от Китай и други страни за дезинформация, но начинът да се постигне това е чрез ангажиране, основано на американското ръководство“, заяви лидерът на мажоритарното мнозинство в парламента Стени Хойер.

Тръмп получи подкрепа от републиканския сенатор Линдзи Греъм:  “Настоящото ръководство на СЗО се оказа некомпетентно и показа огромни доказателства за пристрастност на Китай. Прекъсването на финансирането на СЗО в този момент е правилният ход”.

  Битката на Тръмп продължава! 

Неговият успех ще е успех и за всички нас! 

През цялата си политическа кариера Тръмп върви в тази посока – битка c дълбоката държава и с невидимия враг. 

Тръмп в профила си във Фейсбук той написа: 

Никога не е имало в историята на нашата страна по-злобна или враждебна ламедия, отколкото има в момента – в разгара на национално извънредно положение, Невидимият враг!

Donald J. Trump

There has never been, in the history of our Country, a more vicious or hostile Lamestream Media than there is right now, even in the midst of a National Emergency, the Invisible Enemy!

Повече по темата тук: 

https://patriciakirilova.blogspot.com/2020/04/blog-post_93.html

Предишна статия

ОЩЕ ЗА МИГ

Следваща статия

БЪЛГАРИТЕ – НОСИТЕЛИ НА НАЙ-ДРЕВНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

Други интересни