„В“ КАТО ВИДОВДЕН…

Автор: Няма коментари Сподели:

Дотук добре, господин Васил Божков.

Ще мачкаме Хунтата.

„В“ като Видовден.

„В“ като Васил.

Веселина, като Меч, обаче настоява за ясни и категорични отговори на няколко въпроса.

Обичам да вдигам топката и с удоволствие наблюдавам как добрият /лошият играч я отиграва. В единия случай – вдигам палец нагоре, в другия – псувам.

От няколко дни в така нареченото медийно пространство, а и социалните мрежи, някак натрапчиво се налага едно добре познато име – Ивет Добромирова, за която категорично се пласира като мълва, че е Вашия пиар спец, така да се каже.

Вчера тя написа и един пост във Фейсбук, който лично аз ще си сложа в рамка, тъй като е апотеоз на нахалството. Ивет „умната и красивата“ от „умните и красивите“ се извади и тя „репресирана“, която не се връщала в България, защото щели да я вкарат за осем месеца в кауша. Поради каква причина тази „умна и красива“ ще я арестуват, не ни обажда, но какво да кажем ние с гайдите, дето ни се еба майката години наред да се бием с Хунтата на Боко и крадливата му кохорта, и как да се сравняваме с такъв „бивш правителствен говорител“, дето се пъчи за репресиран.

„В“ КАТО ВИДОВДЕН, „В“ КАТО ВАСИЛ. ВЕСЕЛИНА, КАТО МЕЧ, ОБАЧЕ ПИТА: С ТЕЗИ ЛИ ЩЕ МАЧКАМЕ ХУНТАТА, ИЛИ ПАК ЩЕ ВРЪЩАМЕ БОКО ТИКВАТА НА БЯЛ КОН?!

И тъй като именно тази особа бе едно от лицата на „умните и красивите“, които нищо друго не направиха освен да върнат за трети път Боко на бял кон във Властта, а и сега дори не споменава и името на лицето Бойко Методиев Борисов, което всъщност еднолично управлява Хунтата, и е зомбирана единствено в мантрата „пеевски“ – задавам директен въпрос към Вас: Ивет Добромирова Ваш пиар ли е?

Пак тези дни, включително и от пуснати от Вас СМС-и стана ясно, че на Мая Манолова сте и отказали преди време. В общественото, пък и в медийното пространство, масирано обаче в сегашно време се пласира финансова обвързаност между Вас и лицето Мая Манолова, която пък мълвата от един голям окръжен град тези дни донесе, че сама в доверителен кръг изплескала, че: „С Пеевски се разбрахме“. А сега де!

Объркахме се, честно казано – тези жени цената си ли вдигат или просто са излезли на сергията.

И тъй като Мая Манолова и тя не си намери място под небето – в шпагат между Боко и когото още се сетим – задавам директен въпрос към Вас: финансирате ли и помагате ли Мая Манолова да „се изправи“?

Корнелия Нинова и тя вика, че никога не се била срещала с Вас. Хубаво, обаче пак в общественото и медийното пространство натрапчиво се внушава, че Вие подпирате лицето Корнелия Нинова.

И тъй като Корнелия Нинова може и да бърка кабинета на Валентин Златев с Вашия, а пък дето се вика в неговия кабинет може и трима да се съберат – задавам директен въпрос към Вас: дали ли сте подкрепа на Корнелия Нинова?

Наясно съм, че сега, когато дадохте заявка за „проект“, към Вас ще се втурнат куцо, кьораво и сакато, отекло се във времето от която и партия да се сетите. Наясно съм, че мириса на парите ще довлече към Вас и всякакви политически муцуни, от които ни е втръснало, затова Ви задавам директен въпрос: на кого ще разчитате за „проекта“ си? И ако може, конкретно и поименно, моля.

Задавам тези въпроси само с една цел.

Да сме наясно – истински „В“ като Видовден ли ще има, или и Вие ще се отечете в канализацията, като поредният излъгал надеждите на този отвратен и омерзен народ от ненаигралите се едни и същи физиомутри в политическия небосклон.

Защото хубаво звучи „да се обединим“, ама хайде първо да видим с кого ще се обединяваме, че като чуя за „обединяване“ с персони, които ни доведоха дотук, ми иде да се хвана за кобура.

Вие поне си признахте греха. А те хукнаха към Вас с двеста, защото замириса на кинти.

Очаквам да отговорите на скромните ми питания.

                  Благодаря за вниманието…

                                               „В“ като Веселина Томова                     https://afera.bg/

Предишна статия

Журналистът Асен Йорданов, “Биволъ” – Гражданите на „превзетата държава“

Следваща статия

Бизнесменът Васил Божков излезе с видеообръщение…

Други интересни