Бизнесменът Васил Божков излезе с видеообръщение…

Автор: Няма коментари Сподели:

Страницата на Васил Божков във Фейсбук

Бизнесменът Васил Божков излезе с видеообръщение, в което призова хората да се обединят, да се надигнат и да смeнят сегашното управление. Както обичайно в 8 часа той написа във Фейсбук:

#БъдетеСмели

Аз съм Васил Божков. 30 години правя бизнес в България. Имах железен принцип – никога не се поддавах на рекет и изнудване. 2014 година наруших този принцип.

Поддадох се на изнудване от управляващата хунта. Всички видяхте какво се случи.

Сега съм обявен за престъпник. 

Престъпник, защото най-накрая казах „НЕ“.

Моята огромна вина е, че не направих това по-рано. Поддадох се, защото исках да запазя бизнеса, граден 30 години, хилядите работни места и да не разрушавам съдбите на хората свързани с работата ми.
С това си действие подпомогнах разрастването на тумора, който унищожава държавата ни.
 

Хората са тези, които създават благата. Хората са тези, които избират управниците си. Но когато тези управници не изпълняват функциите си, хората са тези, които са длъжни да се вдигнат и да ги сменят.

Държавата – това сме всички ние, а не няколко човека, претендиращи, че са държавата.

Българският бизнес създава работни места, строи магистрали и пълни хазната. Политиците само грабят, защото не могат да създават. 

Единственият правилен начин е да направим това, което сме длъжни. Единственият правилен начин е да се обединим. Единственото правилно действие – да се надигнем и да ги сменим. Времето за бездействие свърши. #БъдетеСмели! 

Малко по-късно последва и пост в Туитър който гласи: “По-добрата мярка – 64/36. Участвате ли?”, придружена от резултата от акнеката му, в която 64 % заявявата, че ще подкрепят негов политически проект срещу 36%, които отговарят с “не”.

https://frognews.bg/novini/bojkov-prizova-nadignem-smenim.html

Предишна статия

„В“ КАТО ВИДОВДЕН…

Следваща статия

Къщата, в която е живяла Райна Княгиня в София ще бъде възстановена

Други интересни