Въобразявате си, че никой не може насила да ви ваксинира срещу коронавирус?

Автор: Няма коментари Сподели:

В интернет набира подписи петиция срещу принудителното ни ваксиниране срещу коронавирус, защото така се очертава, в това число и по думите на премиера Бойко Борисов.

Мрежата буквално завря от гняв и коментари с почти еднакъв смисъл: “Никой не може насила да ме ваксинира”. За съжаление може. Така ще извъртят нещата, че доброволно да се наредим на опашка за новата ваксина, която сега се мъти някъде из лабораториите по света. Ето как ще стане:

Няма да можем на пътуваме

в чужбина, ако не докажем, че сме ваксинирани. Уж, за да не пръскаме зараза. И да речем, че се откажем да ходим на екскурзии и почивки зад граница. Но има и други причини да се пътува – за лечение, по работа, за среща с близки.

Следващият етап: Няма да можеш да пътуваш в страната поради същата причина – да не заразяваш. И последен етап, няма да можеш да влизаш в магазина дори за храна – за да не заразяваш.

Същото, както е сега в детските заведения – ако не ти е ваксинирано детето, няма шанс за детска градина или ясла. За училището – пак така. Тоест – изхвърлят те от обществото. Ако новата ваксина срещу коронавируса е с микрочипове за проследяване, както усилено се говори – не си въобразявайте, че има измъкване – и няма да има нужда въобще да доказваш. ТЕ ще знаят. Нарушиш ли – непосилни глоби. Не ги ли платиш – добре сте ми дошли, частни съдебни изпълнители…

Същото е както с подмяната на личните ни документи, при която ни направиха на маймуни от неуредиците им преди няколко години. Мине не мине и току измислят нови изисквания, срещу съответните такси , разбира се. Сменят личните карти и шофьорските книжки. На старите документи всичките ти данни са си там. Но смее ли някой да откаже новите и да си кара със старите? Никъде нищо не може да свърши със стария документ.

Има по света вирусолози, които отдавна на базата на опита си, не се придържат като коне с капаци само към написаното в дебелите медицински учебници. Другият медицински лагер веднага ги обвини, че прокарват

“Мода на мракобесието”.

Руска вирусоложка – Галина Червонска твърди, че епидемиите през последните години чувствително са намалели не заради ваксинирането, а защото рязко се е подобрила хигиената на хората, както и храненето им. Тя води семинари, обяснява на наплашените родители позицията си. И не спира, макар да я обвиняват, че заради нейната пропаганда през 90-те години на миналия век, хиляди неваксинирани са умрели от дифтерит.

Датски, британски учени не обсъждат другите ваксини, но за противогрипните казват, че няма никаква полза от тях. А преди няколко години не някой друг, а Робърт Кенеди-младши заяви в интервю, че в САЩ

Ваксините са смъртоносен бизнес.

Когато тай е бил дете ваксините са били само три, сега …69! И децата масово боледуват, някои умират, или получават психичини разстройства и още много други болести, казва Кенеди -Младши.

Противогрипните ваксини разболяват от Алцхаймер и аутизъм, казва нобелистът професор Люк Монтание

Още с появата на коронавируса, с обявяване на пандемията и невижданата световна карантина, непрекъснато се говори колко много лаборатории по света усилено работят за създаване на ваксина против КОВИД-19. На фона на изтормозените от домашния арест хора това вместо надежда и възторг бързо предизвика гневни реакции в мрежата. Нещо повече, в интернет вече е организирана петиция, която събира подписи срещу това поредно извиване на ръце, което се задава на хоризонта. Изнудване и на правителствата, и на гражданите по цял свят.

Петицията е озаглавена “Против задължителна и принудителна ваксинация срещу COVID19”. И това антиваксърско опълчение вече набира скорост. Вижте подробности ТУК.

Но не е въпросът само в тази петиция. По традиция всяка есен от години у нас се поставя противогрипна ваксина – обърнете внимание – винаги сезонна, което ще рече всяка есен. Тогава за какъв имунитет говорим, който не дава защита дори за една календарна година?

Хората, които се ваксинираха – по правило повечето са доверчиви български старци, бяха ли защитени от новия невиждан досега коронавирус? Отрицателният отговор го научи по трудния начин целия свят.

Мнозина отдавна подозират неморална търговия

за милиарди с така наречените противогрипни ваксини.

През 2017 г. носителят на Нобелова награда за медицина професор Люк Монтание, откривател на вируса на СПИН, гостува на Светослав Иванов в БТВ. В ефир той без никакво увъртане каза, че няма никакъв смисъл от ваксините срещу грип. Но има ваксинации, които са без каквото и да е било странично въздействие върху човека, каза професор Монтание и посочи кои с те: срещу полиомиелит, тетанус и дифтерит.

В останалите ваксини, каза той, има алуминий, който усилва действието срещу вирусите, но уврежда мозъка и може да доведе до Алцхаймер и аутизъм.

Люк Монтание твърди, че не трябва както през миналия век ваксинациите да бъдат задължителни. Неприятните зарази могат да се избягват и по други начини, не само чрез ваксини.

Хайде сега да се върнем пак на коронавируса. Вниквали ли сте в следната безсмислица, която ни се повтаряше всеки ден от щаба на Мутафчийски? И не само от него – сводките за другите държави са подобни. А именно: “Няма лечение на инфекцията от коронавирус, но малко след това – заразени са толкова, критични толкова и сега внимание: ИЗЛЕКУВАНИ!, толкова.

Е как така излекувани, нали няма лечение?

И сега няколко световни корпорации, които си докарват трилиони печалби от продажба на ваксини всяка година, не само се опитват да направят ваксина, но и да я обвържат с правото ни отново да станем равноправни участници в социалния живот. Отказваш ваксина – нямаш право да излизаш от дома си. И за да е сигурно, че никой няма да изкръшка от тази диктаторски капан, чрез сплашване от страна на Световната здравна организация правителствата по целия свят отделят милиони от бюджетите си, за да ги закупят, а после с примамката “безплатни” – всичките им граждани да отидат “под ножа”.

Да не говорим за конспиративните теории, че новата ваксина ще има вградени микрочипове, които ще държат под контрол – чрез проследяване и подслушване, всеки ваксиниран. Звучи като фантасмагория, като черен хумор. Но микротехнологиите се развиха през последните години залпово. Не всичко ни се казва, пък и не всичко разбираме, когато ни се казва – не сме специалисти, че да четем между редовете, когато ни говорят за нанотехнологии.

А че има тъмни сили, които искат това – с цел печалби и хегемония над целия свят, разбира се, че ги има. Доказва го начинът на живот на хората по цялата планета. Непрестанни войни – за петрол, за територии, за хегемония, за пазари, за пари и всичко омазано с насилие и кръв.

Робство в нов модерен концлагер,

в който ще бъдем принудени да живеем. Към настоящия момент бъдещето на обикновения човек по света и у нас е неясно и тъне в мръсна мъгла. Богатите, тях няма да ги мислим. Малко са и отдавна не стъпват по Земята, макар рано или късно всички да слизаме на една и съща последна спирка.

Освен ако…Засега обаче – надали…

                                                                 Източник: Paralel42.com               

 https://www.dnewsbg.com/2020/05/vuobrazyavate-si-che-nikoi-ne-mozhe-nasila-da-vi-vaksinira-eto-kak-shte-go-napravyat-.html

Предишна статия

А коментарът е на журналиста от Биволъ Атанас Чобанов

Следваща статия

ПЕНКА ГАНЕВА ЗА МИГ

Други интересни