Операция „Корона пандемия“ – отчаян опит на Глобалистите да спасят модела!

Автор: Няма коментари Сподели:

Преди 5 години разузнавателните служби на няколко западни държави и Моссад стигнаха до консенсуса да стартират общ проект с биооръжие, като последен и отчаян опит да спасят потъващата сегашна западна глобалистка система и за „рестартиране“ на света, поне според визията на глобалистите и неолибералите. 

Някои предприети от тях тогава действия изглеждаха странно по онова време, но са разбираеми от днешна гледна точка. 

Подпалиха сирийската и либийската криза, които създадоха масивна миграционна вълна от Близкия Изток и Северна Африка към Европа. 

Осъществиха и ционисткият преврат в Киев. Конфликтите се създаваха от нулата и се надуваха изкуствено до размера на регионални войни.

По същото време в медиите започна да пониква информация, „изтекла“ случайно от тези централи, за биоинженерство и биооръжие с цел подготовка на световната общност за последвалите събития.

Важна роля играеха службите на Британия – Mi-6 и Mi-5, с измислената от тях операция „Скрипал“. Нещо повече. Лондон проведе няколко учения срещу био нападение, използвайки случая „Скрипал“. За тази цел в Лондон беше прехвърлена от ЦРУ Сара Хаспел, която работеше тясно с Тереза Мей.

В някои други страни, например в Киргизстан, Монголия, на север в Китай, в Кавказ, в Иран и на някои други места, бяха регистрирани мощни огнища на сибирска язва, чума, едра шарка, холера и др.

Някои правителства проведоха учения за тайно обеззаразяване и деактивиране на огромни територии, включително на големи градове, прикрити като обработка на земеделски земи от въздуха и т.н.

Тези мерки предизвикаха масовата смърт на животни и насекоми, което беше регистрирано от населението.

Няколко държави и много градове преживяха поредица от телефонни атаки, които се използваха от властите за учения на Гражданската защита.

Усещането беше, че някои държави се подготвят, не толкова за война, колкото за глобална техногенна катастрофа.

Редица държави поръчваха масови гробове и найлонови торби за трупове.

По това време с Bоeing 317 над Тихия океан, с полет от Джакарта към Пекин, изчезна цял екип вирусолози. Дали бяха убити или отвлечени не е ясно и до днес.

Малко по-късно беше свален друг Bоeing 17 над Украйна, на който е имало делегация от лекари и кръвни проби на заразени от СПИН или нещо друго. Самолетът падна на територията на Донбас.

Путин пътуваше на срещи с термос и ходеше до тоалетната, придружен от охрана, двама от които бяха специалисти по химическа и биозащита. 

Германският канцлер Меркел показа признаци на отравяне или сериозно заболяване с нарушаване на нервната система и с неконтролируеми тремори на цялото тяло.

Султанът от Оман почина.

В Саудитска Арабия бяха извършени чистки на елита. Саудитска Арабия започна нефтена война срещу Русия с рязко намаляване на цените на нефта.

Иран отново е потиснат от санкции, което го принуди през януари да обяви тотална свещена война.

Средният инкубационен период на осреднената инфекция от COVID-19 е от 5 дни до три седмици.

В края на февруари 2020 г. Иран официално призна епидемията и заразяването на висши служители на „Стражите“ и на правителството. Преди това беше убит Касем Солеймани. Тръмп пое отговорността. Техеран заяви, че ще отмъсти.

Ако се отрази средният период на инкубацията много вероятно е началото на иранската вирусна верига да беше срещата в Мюнхен – Конференцията по сигурността, на която присъстваше и иранска делегация, водена от външния министър на страната с помощници, преводачи и т.н. Този министър се срещна с висш американски сенатор от Демократическата партия без санкцията на американския президент Тръмп.

Заразяването на иранската делегация би означавало био удар по целия ирански политически елит.

В условията на кризата и предвоенното състояние на тази страна това би означавало и криза в самия Иран и евентуално развитие по посока на гражданска война.

В конференцията участваха както Сергей Лавров, така и висши китайски представители. Част от висшите лидери на Иран – наистина бяха извадени от строя със смъртта на няколко генерали, духовни водачи, членове на правителството и др.

Все по-често бяха забелязвани и дронове над Иран и други страни по света, които са способни да носят значителен товар вместо оръжие.

Нещо повече, няколко дрона и военно оборудване попаднаха в ръцете на иранските военни с усещането, че това е подарък или изненада. Военните прибираха „подаръка“ на базата си и канеха експерти, много от които вече са заразени или мъртви.

Путин разреши унищожаването на самолети, които са нарушили държавната граница на Русия.

Едновременно по света имаше няколко странни катастрофи със самолети, особено чартъри или карго. Някои от тях бяха свалени. Други катастрофираха над територия, която не е контролирана.

По света имаше и редица аварии, които наподобяваха прикритие на операция с био нападение – заседнал кораб, потънал катер, дрон, паднал върху военна база, който се изучава от любопитни военни без предварителни био или химични анализи.

Изпращане на странни писма и колети. Странни изоставени обекти или бази на настъпващия враг, в това число и в Сирия.

Поредица от събития се провеждаха в света с участието на ВИП-ове и политическия елит на много държави по напълно второстепенен повод – например краят на Първата световна война, за която светът е забравил, но която беше използвана за събиране на десетки лидери.

Меркел внезапно съобщи бъдещата си оставка.

Путин разшири правомощията си, с нова Конституция, въпреки че беше дал дума да не го прави.

Си Дзинпин вече беше станал пожизнен лидер.

Проведе се Икономическият форум на Давос. Путин отказа да участва в него. Меркел също се отказа официално, но го посети и говореше за „много сериозни промени в света“.

Макрон пък говореше за края на капитализма.

В средата на февруари 2020 г. Иран се обърна за помощ към Китай. Няколко сериозни пациенти бяха транспортирани до Ухан, Китай, където се намира лабораторията за биозащита на Китай.

Ухан беше посещаван и от много ирански туристи и бизнесмени преди епидемията.

Светът съгласувано прие термина „коронавирус“ и пусна механизма за борба с пандемията. Въпреки че все още нямаше точни данни за нея.

В същото време около двадесет круизни кораба станаха огнища на коронавирус по целия океан. Почти всички те принадлежаха на една компания. Кои са нейните собственици, не е ясно.

Мачовете все още бяха с пълни трибуни. Бяха опразнени едва за срещите от Лигата на шампионите.

Западните правителства отмениха всички публични събития и вкараха хората в домовете.

Светът спря.

Беше отбелязана поредица от странни смъртни случаи, например министърът на финансите на федералната държава Хесен. Хесен е преди всичко Франкфурт. Основната финансова столица на Европа след Лондон.

И така – версията?

Определена структура внедряваше биоатака. Подготовката и нейните прояви бяха забележими.

Първата беше на информационното поле. След това група хора, по-вероятно няколко групи, започна вирусна атака в редица точки по света. В „производствения“ процес участваха вирусолози, микробиолози и т.н. Някои от тях бяха ликвидирани.

След това членовете на групите се внедряваха в организации и структури – ресторанти, на длъжности или места, които имат достъп до ВИП-лица, например камериерки, миячи на чинии, рум-сървис и т.н.

Обработени със специални бойни агенти тоалетни, ресторанти и храна, като в случая „Скрипал“ в Солсбъри и т.н.

Миграционните потоци също участваха в този въпрос.

Получаването на работа в хотела Bayrish Hof е лесно. Или да се получи достъп до тези, които работеха там. В Мюнхен иранската делегация беше заразена на Конференцията по сигурността. Може би и други.

Разпространението на вируса в Германия се насочи към Мюнхен, Берлин и Франкфурт, като основни цели.

След това имаше атака в Давос, в ски курортите на Тирол и Австрия, в курортите на Франция – Кицбюел, Куршевел и Ница.

Група нападатели с аерозолни спрейове заразяваха храна, напитки, барове, въздуха на закрито в помещенията. Един спрей, и всичко е заразено.

В САЩ бяха атакувани няколко церемонии за връчване на награди (оттук и заболяванията на актьори), Ню Йорк се превърна в основна арена. Том Хенкс беше заразен не в Австралия, а по-рано. Маршрутите на движението му показваха местата, където можеше да бъде заразен.

В някои страни падаха нови дронове. Те бяха заразени с бълхи или биоагенти.

Не само Китай, но и Иран, Европейският съюз, Русия и част от САЩ бяха подложени на атака.

Пандемията се поддържаше изкуствено, въпреки че нападателите нямат цел да убият цялото човечество.

Основната цел на проекта вече е постигната.

Икономика на ЕС претърпя огромен удар. ЕС е изправен пред колапс.

Тръмп и неговите привърженици са изправени пред сериозни изпитания.

Китай временно е изключен от глобалната логистика.

Русия също е под удар.

Светът беше „нулиран“.

Старият политически елит на Европа ще бъде принуден да напусне веднага след като хората излязат на улицата.

Новият сценарий ще бъде предложен от онези, които планираха всичко това. Но кой ще им повярва?

                                                   Всичко започва отначало. Skandalno.net

Предишна статия

«БесогонТВ» Никита Михалков…

Следваща статия

МЕСТНАТА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА ПОРАЗЕНА ОТ ВИРУСА

Други интересни