Поне веднъж и ние да се ОБЕДИНИМ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Защо е важно да излезем, да ги свалим, да им потърсим отговорност, да ги наградим с презрение, да не допускаме повече такива, като тях да ни управляват?

Помните ли правителството на БСП И ДПС, оглавено от Орешарски?
Помните ли защо падна то?
Помните ли лицето Делян Пеевски, което тогава бе предложено за Шеф на ДАНС?
Помните ли Волен Сидеров, който тогава, като истински „ПАТРИОТ“ подкрепи тази гнусна коалиция?
Помните ли Сергей Станишев, който се целуваше в устата с Лютви Местан в „името на България“?
Помните ли Мая Манолова, която тогава агитираше за Пеевски, а по-късно Герб допуснаха да стане Омбудсман?
Помните ли Бойко Борисов, който после дойде на власт и обещаваше да вкара в затвора и Станишев и Доган и Пеевски?
Помните ли Станишев, който щеше да вкарва в затвора Бойко Борисов?
Помните ли Георги Гергов от БСП, който получи 43 МИЛИОНА от ГЕРБ за дупката във Варна?
Помните ли “ Красивите и Умни“ Десни, които преди изборите бяха опозиция на Бойко, а след изборите яхнаха метлата с него и “ реформираха, реформираха, реформираха“?
Помните ли Валери Симеонов и Краси Каракачанов, които в „Шоуто на Слави“ се заклеха, че няма никога да направят коалиция с Бойко, а 20 дни по-късно го гушнаха и започнаха да строят огради, да купуват самолетчета на хартийка и прочие неща в “ Името на България“?
Помните ли същите двама, които псуваха Волен Сидеров, а после тримата станаха “ Патриоти за България“?
Помните ли Христо Бисеров, който бе оправдан за Корупция?
Помните ли Цветан Цветанов и неговите 9 апартамента, подарени му от цялото му семейство?
Помните ли Цецка Цачева, Московски, Искра Фидосова, Антон Тодоров и стотиците други забогатяли в “ Името на България“ и тихомълком изчезнали от нашите очи?
Има толкова много лошо, което са ни причинили и продължават да ни причиняват всички тези, че надали има някой, който може да изброи всичко?
Сега е хубаво да си спомните, защо протестирахте срещу Пеевски през 2013-2014 г., а сега, когато той управлява цяла България, ние си стоим вкъщи и си мълчим?
Нима намирате разлика между Коалицията между БСП И ДПС от преди 6 години, и сегашната такава между ГЕРБ+ ДПС+ ОП+ ВОЛЯ+ 50% ОТ БСП?
Нима сега Пеевски и Доган са ви по-малко противни, нима са станали по-малко богати, нима вие сте станали много по-богати?
Нима не виждате, че ни УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИ?
Но не онези работливи и честни ТУРЦИ, които едвам свързват двата края, а другите, тези БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ ( СЪВРЕМЕННИТЕ ЕНИЧАРИ) Делян Пеевски, Йордан Цонев, Искра Михайлова- Копарова, Камен Костадинов, Емил Кошлуков, Мариана Георгиева, Петър Чобанов, Георги Близнашки, Христо Бисеров, Станислав Анастасов, Евгени Михайлов, Сотир Цацаров, Иван Гешев и само се опитайте да го осъзнаете Началника на Отбраната Ген. Симеон Симеонов?
Тези са само най-известните, а колко още продажници има по долните етажи на властта, колко наследници на Кубрат, Аспарух, Крум, Левски, Ботев, Вазов, са плюли на 1400 години история и са се продали за жълти стотинки?
Защо мъличте сега, брята и сестри, защо не излизате за България, защо не веете знамената, защо не следвате заветите на предците си, защо не се борите за свободата си, за демокрацията, която толкова много искахте?
Кога ще спрете да търите да ви Унижават, да ви Лъжат, да ви Обиждат, да ви Използват, да ви Мачкат, да ви се Карат, да отнемат Мечтите ви, да бъдете роби на тези и на техните протежета за които работите?
Взеха ви земята, изгониха децата ви в чужбина, оставиха родителите ви да оцеляват с по 300 лв. пенсия, застроиха си морето ви, планините ви, а сега ви карат и да ходите да си давате и малкото останали пари на тях?
Заставиха ви да работите, за да издържате 90% от Циганите, да им плащате, за да лежат, за да ви крадат и те, за да ви пребиват, насилват и да покваряват децата ви?
Днес сте РОБИ, роби на Европа, РОБИ на банките,на ЧСИ-ТА, но най- вече РОБИ на едни и същи 1000 човека, които ви управляват от 30 години, сменяйки само местата си, но не и душите си!
Забравихте ли Милен Цветков, забравихте ли какво ви каза той за Маските?
Забравихме всичко, забравих го АЗ, забравихте го ВИЕ, забравихме го ВСИЧКИ, забравихме, че сме хора, че сме БЪЛГАРИ, че заедно сме силни, че сме неслоними, че сме ГОРДИ, че имаме ЧЕСТ, че НЕ сме СТРАХЛИВЦИ!!!
Днес имаме само две опции:
1. Да продължим да си мълчим, да продължим да се делим, да продължим да стоим във фейсбука и да веем знамената на 03.03 или…
2. ДА ИЗКРЕЩИМ, ДА СЕ ОБЕДИНИМ, ДА ИЗЛЕЗЕМ ПО УЛИЦИТЕ, ДА ГИ СВАЛИМ, ДА ГИ СЪДИМ, И ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ НИКОГА ВЕЧЕ, ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ТАКИВА БОКЛУЦИ, ТАКИВА НАГЛЕЦИ, ТАКИВА КРАДЦИ, ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ, ТАКИВА УБИЙЦИ?
Поне веднъж и ние да се ОБЕДИНИМ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ, но без кавичките….

                                                                                      Иван Иванов                         Image title                                                                                                                     https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ВЪВ ВТОРНИК ЩЕ ИМА СЕСИЯ – Хисаря

Следваща статия

Седмичник с Владо Береану 17.05.2020

Други интересни