Необходимо е пробуждане!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

За всички е ясно, че ще продължи увеличаването на Cv-19 болните, няма да има реален туристически сезон, много заведения и хотели няма да отворят врати, други ще фалират…

 България ще продължи да бъде на първо място по смъртност в света преди и след „пандемията“, гладните и безработните ще нарастват, а мерките на правителството са поредната Пунта Мара.

Вече 12 години се пише, документира, разследва, чете и знае за кражбите на властимащите. 

Фейсбук е залят от публикации и видеорепортажи, анализи и коментари. Нещо да се е променило за 12 години?! Отговорът е: „Не!“.

Трябва да сме малоумни или кръгли идиоти 12 години да повтаряме едни и същи действия, да виждаме , че не водят до желания резултат, а да очакваме промяна.

България е гробище в истинския смисъл на думата. Земята на зомбитата – живите мъртъвци. На чакащите и мрънкащите, на алчните и жестоките, на бедните и онеправданите.

Необходимо е пробуждане! Но не в социалните мрежи, а там, където се кове пряката демокрация!

Мястото на убийците на Българи от 1989 г. до днес е в затвора, с конфискувано имущество и авоари в полза на държавата и народа!

                                                                                              Стоян Тончев                          Image title                                                                                                                              https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Много съм доволен от това, което се случва и най-съм доволен, че няма да продължи извънредното положение…

Следваща статия

Пробуждение из Матрицы / Личный Опыт / Переход Душ | Катя Лель и Влад Фридом

Други интересни