ПИТАЙ ДОМУСЧИЕВ….

Автор: Няма коментари Сподели:

Вчера ГМР възмутен и огорчен от наглите искания и твърденията, че хората вече гладуват, извади списък и изброи колко Ламборгини, Мазерати, Ролс-Ройс и прочие коли има в България. Да си продадели колите и да ядат.

И веднага си помислих, че само на някой с КИ под 80 може да хрумне подобна мисъл. Мутро, нашите приятели и близки не карат Мазерати и Ламборгини. Твоите приятели карат. Карат тези, близки до властта, вкопчени като кърлежи на държавната хранилка, усвояващи обществени поръчки.

Човекът, който има малък цех за закуски, в който работи семейството му, няма Мазерати. Той има кредити и кола на старо и баничарка за стоката. Той няма какво да продаде. Хората, които са гладни, нямат Мазерати. Такива коли имат твоите познати, не нашите.

Защо не попиташ Домусчиев, откакто приватизира БМФ, колко хора изхвърли на улицата! Защо не си продаде колите той? А сега колко от твоите приятели си изхвърлиха работниците с малоумни основания, които държавната ИТ никога няма да посмее да провери?

Борисов, както са ти дали списъче с колите, да ти дадат списъче и със собствениците им. И провери колко от тях са близки до властта и са съкратили работниците си. Колко са кандидатствали и за мярката 60/40. Колко от тях не са плащали заплати на служителите си?

Нали Ти си държавата, провери. Защо ни се караш на нас заради твоите приятели? И е нагло да слагаш под един знаменател всички.

               * На снимката – една от колите на Домусчиев

                                                                                           Елена Гунчева

                                                                                       https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Време – 00:22:02! Статистика за новия вирус в Света днес!

Следваща статия

… ИСТИНАТА ЗА ПАНДЕМИЯТА КЪМ 12.04.2020!

Други интересни