ДАДОХМЕ МИЛИАРДИ… ЗА САМОЛЕТИ, КОИТО ЩЕ ПОЛУЧИМ СЛЕД 31.01.2027!

Автор: Няма коментари Сподели:

Няма да кажи нито дума против военните. Не ме разбирайте погрешно. Държавните мъже похарчиха купища с пари, които платиха предварително (вероятно такъв е договорът), за да получат стоманените птици, които ще пазят небето над Отечеството.
Не разбирам от математика в тази задача и заради това не знам на колко броя апарати за изкуствена белодробна вентилация се равняват, не искам да смятам и на калкулатора и, не, това не е демагогия, нито се правя на интересен, нито пък търся тук дивиденти – просто обърнете внимание на официалната страница на Пентагона – тя е публична – та там си пише, че ще получим самолетите след 31 Януари 2027. 

Сигурно ще бъдат полезни на онези, които са живи…

Ето я страницата на Пентагона:
https://www.defense.gov/Newsroom/Contracts/Contract/Article/2135175/fbclid/IwAR3OL-fYhV3uy-3WcCRa1vl9etjBy_ETqkAU1xYMNwQBzOJO7aFG1MS5ddk/#LOCKHEED040220

И да вметна още нещо:

Когато отворите официалната страница на Министерския съвет на Република България – първата снимка там е от срещата в Белия дом – датата на публикацията е 25 Ноември 2019.
(ето я и нея: https://www.gov.bg/)

Днес е 3 Април 2020.
Ако погледнем отстрани – и самолетите и уредите са направени от хората. Но колко хора ще могат да се оправят и с едното и с другото, и изобщо – има ли (ще има ли/ ще останат ли?) ХОРА в тази страна – ето, това вече не знам….

Толкоз.

Игор Марковски

П.П. Богомил Бонев: Да връщат парите! С неустойка за неизпълнение. По-голям скандал в разгар на Корона вирус не може да се измисли.

                                                                 https://afera.bg/

Предишна статия

ЕПИДЕМИЯТА В БЪЛГАРИЯ Е СПРЯЛА ДА СЕ РАЗРАСТВА ОЩЕ НА 21.03.2020!

Следваща статия

Значи си го заслужихме!

Други интересни