Кой ни ограбва с 1 лева на литър?

Автор: Няма коментари Сподели:

Цената на петрола се срина тази сутрин до 31 долара за барел.

Така цените на петрола отбелязаха най-големия си спад от 1991 г. насам, след като Саудитска Арабия започна ценова война с Русия, като намали продажните цени и се закани да освободи своите досега задържани запаси на пазара, разклатен от намаляващото търсене заради епидемията от новия коронавирус, съобщи Ройтерс.

При това положение цените на горивата у нас трябва да са около 1.20 лв. за литър, но спекулантите си правят оглушки. 

Цената на петрола падна под нивата си от 1991 година с почти 37%, но не и горивата в България. Няма значение, че докато петрола струваше 96$ за барел по родните бензиностанции цената на горивата беше 2.33 лева за литър.

Почти два месеца петрола в целият свят се продава на цени под 50$, но и това няма значение за родната рафинерия, защото цената въпреки буквално сриване на цените на петрола в България падат с дни и то със стотинки. 

В момента цената на петрола вече е почти символична, естествено вместо в България горивата навсякъде да струват максимум 1.20 лева за литър, те са 2.22 лева, сега трябва и да научим:

  • Държавата къде е?

  • Гешев къде е ?

  • Кой ни ограбва с 1 лева на литър?

                         Четете още на: http://www.budnaera.com/2007-01/2007-07-19_04.htm#ixzz6GEgi96Pq

Предишна статия

Пред почти пълният европарламент, евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас буквално каза истината за България…

Следваща статия

Не вярвам в конспирацията и в конспиративните теории, но тази паника около коронавируса изглежда напълно измислена и ненужна…

Други интересни