Е, още ли искате да останем в ЕС?

Автор: Няма коментари Сподели:
Автор: Мажд Алгафари

България може да е малка държава, но е стратегическа.

За съжаление този факт е пропуснат от нашите управници, които направиха какво ли не, за да ни набутат в ЕС и НАТО, а се очертава да ни натресат и еврото.
ЕС ни прие в състава си не за друго, а за да може да си осигури по-благоприятни за него условия и правила. Ако не се бяхме включили в ЕС, сега можехме да диктуваме правилата такива, каквито ни удовлетворяват.
Огромна част от търговията на ЕС минава през българска територия. Но за съжаление ЕС диктува правилата, а не ние. ЕС печели от тези правила, а не ние.
ЕС налага свои правила, които не винаги са подходящи за България.
Предвид правилата на ЕС останахме без земеделие, без производство, без електричество, без хора, без нищо. А те си развиха земеделието, производството, енергоизточниците, и си разпределиха нашата работна ръка.
Е, още ли искате да останем в ЕС?
Да гледаме как децата ни се трудят, за да направят живота на други държави по-добър, а тук нашите майки и бащи да мизерстват?
Сега, като капак искат да ни затрият и българския лев.
Интересите на България са продадени, както и химна ни.                                                                      https://www.lentata.com/page_16666.html

Предишна статия

Президентът е обединител на нацията срещу безобразията на властта

Следваща статия

Д-р Николай Михайлов: Пеевски е великата метафора на беззаконието

Други интересни