Без компромиси, без повече лъжливи обещания и без преговори…

Автор: Няма коментари Сподели:

СБОГОМ, БОЙКО, пишеш ли оставката? Играта свърши – край, финиш, конец!
НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ!
Без компромиси, без повече лъжливи обещания и без преговори и разигравания. Играта свърши, Бойко, дори и ти май го осъзнаваш вече.
БОЕЦ повлякохме крак на 23.01 и протестите ескалираха! 

Перничани са днес, в сряда бизнеса излиза срещу поредните мракобесни законодателни промени имащи за цел да смачкат малките и средни фирми и да наложат тотален контрол и пълна диктатура на мафията над бизнеса. 

Това е погром, който не трябва да бъде допускан! На 23-ти бойците бяхме сами с няколко десетки граждани пред ВСС. Страхът е голям, но личният пример е заразителен и днес вече хиляди са пред Министерски съвет. В сряда ще бъдем още повече.
БОЕЦ подкрепя всички справедливи протести, както винаги сме го правили вярвайки, че гражданската солидарност е най-силното ни оръжие срещу управвляващата ни мафия! Ще подкрепим и сега протестите на бизнеса и гражданите на Перник!
През годините обаче сме се нагледали как опитните ченгета и манипулатори успяват да впрегнат гражданските протести и недоволство вкарвайки ги в капана на някакви срещи и раговори, след които излизат едни хора и изведнъж започват да благодарят на „премиера Борисов“ , който единствено ги бил приел, чул, изслушал, помогнал и тн. Изведнъж палача става спасител. И вместо да им избодем очите на дебелите, им изписваме веждите.
БОЕЦ се надяваме, че гражданите са научили своят урок, че с мафия и престъпници не се преговаря, а единствено се отстояват цели и се борят до дупка. 

Мафията доказано не може да извършва реформи, или да направи каквото и да е в полза на обществото, затова нашата битка има една първа важна цел – изриване на мафията от властта, после следва всичко останало! Каузата ни е чиста и в това е нашата сила!

 Сега мафията се страхува от нас и сега е момента да се изправим и отстояваме своята цели до край – ОСТАВКА НА БОРИСОВ! ОСТАВКА НА ГЕШЕВ! ОСТАВКА НА МАФИЯТА!

БОЕЦ призоваваме всички будни, непримирми и недоволни граждани да подкрепят предстоящите протести и заедно да спечелим битката срещу мафията!
Продължаваме!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА
                                  https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

След 30-годишно препускане от една илюзия към друга, България днес е най-бедна в ЕС…

Следваща статия

Призиви за оставка на цялото Правителство екнаха пред Министерски съвет!

Други интересни