И се питаме защо живеем в кочина!?

Автор: Няма коментари Сподели:

Тези дни отново, без да искам, налетях на изхожданията на Ал Йо по медиите и видях, че този чувал искал от Путин да се извинял на България. Не четох по-нататък, за да видя дали е искал да обещае и че повече няма да прави така!

Гледам отново разни разпълзели се като червеи от сритан гнил пън, разни отрепки от последните три десетилетия, гордо шестващи из медиите, тържествуващи в простотията си и убедени, че са черешката на еволюцията. То не беше крадливото Ленче, то не беше Петър Стоянов /познат в ДС като агент Виктор/, то не беше мега-крадецът Мурата го вей, то не беше Оня, дето, освен да си говори с теменужките, ограде де каквото имаше на Територията…Доволни от себе си, преуспели като мазни мухи месарки, наяли се с мърша.

Тези 30 години и много свестни и кадърни хора влязоха в политиката. В бели костюми. Изритаха ги оттам, опръскани от глава до пети с кал. Защото свинете харесват калта, тя е естествената им среда. А още повече харесват някой чист и бял да го превърнат в кална свиня като себе си. Или поне да изглежда такъв.

Агенти на ДС. Почти всички от успелите. Турбонекадърници, които за пари са готови да продадат на пазара и майка си, и родината си. Които внимателно се заобикалят с други некадърници и простаци, за да са спокойни.

Ето например Ал Йо. Този човек очевадно няма първите седем години възпитание. Интелект също няма. Няма дори усета да си мълчи, за да не си личи каква тотал щета е за човешкия род. Някак си като го видя, веднага ми се наслагва в съзнанието картината на селски месар с леко мърлява престилка и секирче в ръце, който пита каква пържола да ви отреже. 

В еволюционно ниво там му е мястото. Или например Ленчето – някога хубава жена за разтуха на събрани и отбрани политици. Ама женицата има и друга много голяма дупка в главата, там, където трябва да й е и мозъка. Наред с навиците на проститутка, която е свикнала да прибира каквото види. От клиенти, от летища….Или пък друго хубаво моме, дето беше външен министър по същите заслуги.

И никой – повтарям, никой от нас, уж умните, не видя тогава проблемът какви хора допускаме да имат власт над нас.

Допуснахме въшките да се наядат и да излязат на челото на държавата.

В момента сме една успяла територия в областта на еволюцията на турбонекадърниците и турбопростаците. 

Селектирахме си най-доброто от тях. Направо есенцията на некадърността и простотията.

А вие, нещастници, се питате, защо държавата не върви……защото! Защото допуснахме калната свиня на трона. И се питаме защо живеем в кочина!

И всичко това под дълбоката убеденост на „умните“, че глупаците се убиват с мълчание. Вие мълчите, а глупаците ви убиват! Затова вместо мълчание – с лопата!

                                                  Елена Гунчева                                          https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

България е на 111 място по свобода на словото в света!!!

Следваща статия

“… Мила Ро̀дино, ти си земен рааай”…

Други интересни