Властта мълчи и се чуди как да излезе от вонята…

Автор: Няма коментари Сподели:

В държавата яко се размириса, дори вони на ГЕРБ, тиня и боклуци. Лъсна / за кой ли път?/ напълно бездарното управление на тази сбирщина, която се титулува …партия. 

Областни градове са на режими и молят Бог за вода, щото държавата ги е довела до уникално бедствие. Десет години гербаджийските управници не разбраха колко язовира има в страната, чия собственост са, как се стопанисват!

И заедно с това завоня на…боклуци: опаковани в бели или сини бали. Дотътрени у нас от Англия, Германия и Италия. 

Имаме ли министерство за опазване на околната среда, на водите? Как да нямаме! Управлява го едно безличие, пробутано от големия патриот Каракачанов. Под носа на Нено Димов и с негово, разбира се, съгласие 538 фирми внасят боклуци от Европа у нас. 

Според някои изследвания – тайният внос на миризливите бали е почнал още на третата година от великото управление на ГЕРБ -2013-та. Властта мълчи и се чуди как да излезе от вонята. 

До народа достигат зловещи цифри – 2017 година са внесени 72 хиляди тона, на следващата година – 85 хиляди тона…

Но истински се разнесе вонята, когато в Италия бяха задържани 815 тона , които щяха да бъдат внесени у нас. Задържани, защото там със златния боклук се занимава … мафията. Тя пък го препраща на нашата мафия.

Страшното е, обаче, че в балите се смесват токсични с битови боклуци. Но на нашата велика власт хич не й пука. На нея й дай да търчи по телевизии и да бие тъпана на успехите.

Държавата потъва, а гърдите на Борисов и неговите министри посиняха от глупаво самопохвалване. Направете си извода – в Югоизточна Азия са забранили внос на боклуци. А у нас най-великото правителство – на ГЕРБ, внася с хиляди тонове. А уж се фукаме, че сме в елитната Европа.

                                                                               Стефан Северин                         https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

✅ЕПИЗОД 92 на предаването ЕвроДикоФ…

Следваща статия

И става дума за много, много пари!!!

Други интересни