✅ЕПИЗОД 92 на предаването ЕвроДикоФ…

Автор: Няма коментари Сподели:

                    https://www.youtube.com/watch?v=RUoAKDiXo28&feature=emb_logo

Бойко и тръбите – трябваше ли Борисов да отиде в Турция, за да върти кранчето на Турски, Балкански, Южен Поток заедно с Путин, Ердоган и Вучич? 

Добре ли разчете знаците, които американците му пратиха?

Валя Ахчиева използва сателитни снимки на язовир „Студена“ за новото си разследване. Кого разобиличава? 

Все по-ясно става защо Ахчиева няма място в БНТ, според новото ръководство.

“Договорихме се за реформа в Конституцията и отчетност на съдебната власт” – ексклузивно интервю на БНР открехва вратата за преговорите на Борисов със САЩ, за които май не знаем. Информацията идва от ексклузивно интервю на БНР с третия човек в дипломацията на Вашингтон Дейвид Хейл. 

Костадин Костадинов – идва ли режим за водата и във Варна? 

Какво отговори Иван Портних, когато лидерът на „Възраждане“ и общински съветник от Варна го попита за подвизите му в Хайфа. 

Григор Здравков от Легия „Антимафия“ с камара документи за аферата с боклука. Какво има в балите смет от Италия и може ли това това да става без знанието на Голямото ченге, някога кмет, а днес премиер. 

Журналистът от „Сега“ Светослав Спасов за новите мистерии около външните продукции на БНТ. Много зададени въпроси и палавенчяте атгаваре ат „Сан Стефано“ 29. Но нищо, важното е, че Кошлуков си ги харесва…

Веселина Томова от „Афера“ – докога властта ще мълчи за огромните скандали в държавата. Освен онемелия Борисов на темата „Портних“ и израелзските му „подвизи“, ни вопъл, ни стоп по разследването, че полицаи са участвали в канал за трафик на нелегални мигранти. 

Татяна Дончева за драмите в Перник, за абсурдите в делата в Специализирания съд, за закъснелия плач на Христо Иванов. Анализ на ситуацията около ареста Нено Димов.

                    https://www.youtube.com/watch?v=RUoAKDiXo28&feature=emb_logo

Предишна статия

Здраве и дълголетие – пчелният мед!

Следваща статия

Властта мълчи и се чуди как да излезе от вонята…

Други интересни