Защото посегнахте по престъпен начин към моята свята България и това никога няма да ви простя…

Автор: Няма коментари Сподели:
                           Nikolai Markov

Каракачанов е горд с българската армия!

Не, че такава реално съществува, като отчетем 50% чантаджии, 20% обслужващ на чантаджиите апарат и още 10% внедрени търговци в храма. Остават едни 20% състав на реални въоръжени сили, на средна възраст около 50 години и непопълнен щат около 70 процента. 

Така стоят нещата в натовското нещо, което наричат българска армия и тя е крайно необходима на мафиотската ни политическа власт, за да крадат милиарди през нея. Много милиарди!

Гледам сега новата патриотарска каракачановска гордост – военно-полевата болница, разгъната в спортната зала Арена-Армеец. Да се смее ли човек, да плаче ли!? Ако тези допотопни русенски легла, наричани болнични, не бяха купени от Тодор Живков, както и всичко останало от демонстрацията на готовност, сега новоизлюпените политици окрадващи милиарди, щяха да показват таратанци. Не е ли редно да покажат, какво натовско медицинско оборудване закупиха те – хрантутниците гепачи, за цели 30 години и похарчени много милиарди на данъкоплатците!?

Да не говорим за “военната техника”, която пък спасявала селата при снеговалеж. Има две подобни машини в армията, които ако запалят, Вълко Червенков ще бъде много щастлив от небето, защото той ги е купувал. 

Не, господа другари, аз не съм черноглед! 

Да имаш будно съзнание и ум, там, където тези неща се подпечатват като порок, не е престъпление. 

И не, няма да се съединявам с вас, нито с вашите престъпления, нито с идеите ви за по-добър свят. 

Докато вие не бъдете осъдени от справедлив съд, долни престъпни твари, аз не съм ваш и вие не сте мои. 

Защото посегнахте по престъпен начин към моята свята България и това никога няма да ви простя…           

               https://www.facebook.com/nikolai.markov.566/posts/10212844583668396

Предишна статия

Държавният глава Румен Радев наложи вето на разпоредби от приетия от Народното събрание Закон за мерките и действията по време на извънредното положение…

Следваща статия

Мъдростта от вековете(на руски език)

Други интересни