Обичам единствено България. Първо съм българка. Дали съм европейка, не ме интересува…

Автор: Няма коментари Сподели:

Днес би трябвало много хора да осъзнаят какво е фалшива новина. От година ни промиват мозъците, че англичаните не искали Брекзит, че това е грешка и че Джонсън ще загуби. Ама – тц! Не стана така.

Случи се това, което отдавна го казвам. Великобритания иска да напусне потъващият кораб. Където пък нашите политици зорлем ни набутаха, че искат и в еврозоната да влизаме. Кой е глупавият?

Великобритания е била и все още има манталитетът на империя. Там рядко правят погрешни ходове и винаги на първи ред е интересът на държавата. След като те са установили, че от ЕС нищо няма да излезе и е откровено вреден, защо поне не се замислим?

Истанбулската конвенция, осакатяването на историята ни, загубата на традиционни пазари, напускането на почти три милиона млади българи, прекалената толерантност, джендър идеологията, нежните паради – всичко това е вследствие на набутването ни в ЕС.

Да напомня, че мен, теб, вас, нас, никой не ни е питал дали искаме. Куневица отиде и ни продаде. Да, вярно, скъпо ни продаде, но нас какво ни грее? Затворихме ядрените реактори, за да могат амеиканските ТЕЦ-ове да ни продават прескъп ток. Нарязахме си цялото въоръжение, а сега даваме милиарди на САЩ за таралясниците им. Защото, ЕС и НАТО са сързани. За да влезем в НАТО, трябваше да станем член на ЕС, Помните ли?

Сега даваме на година 2,2 милиарда лева членски внос към НАТО и ЕС общо. Очаква се вноската значително да се увеличи. За вноската има пари, за децата и пенсионерите няма.

ЕС се харесва на джендърите, защото само там няма да ги пердашат. И псуват на Родител № 1. Харесва им на приближението до управляващите, защото европарите се насочват изключително в техните ръце. Но нас каква ни е ползата? 

Да, пътуваме свободно. И три милиона вече се възползваха. 

А заради европейските политики даваме милиарди за интеграция на недосегаемите. И даваме милиони за строеж на бежански центрове.

Време е да попитаме НАРОДА на България дали иска да продължи това пагубно участие в съюза. Дали ни трябват американски военни бази на българска земя. 

Дали песента „Мила моя мамо“, трябва децата ни да я пеят „Мили Родител № 1“, трябва ли децата ни да гледат нежните паради и да учат, че сме били под присъствие, а не под робство….

Аз не искам в ЕС и НАТО. Това не означава, че искам Русия или Азия. Означава, че искам България да бъде суверенна държава, която да спазва неутралитет. И да разчита на себе си, а не на подаяния, които ни правят роби!

Обичам единствено България. Първо съм българка. Дали съм европейка, не ме интересува.

                       БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

                                               ВРЕМЕ Е ЗА БЪЛЕКЗИТ!

                                                                                         Елена Гунчева                                   Image title                                                                               https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Без всякакви тренировки отнесохме купата на дисциплината “да ограбиш народа си”…

Следваща статия

Аз па нема да ви пиша, вие па нема да ме четете …или министър Дани Кирилов в света на абстрактното изкуство

Други интересни