Разкриване на безкрайността с Шри Шри Рави Шанкар… Изкуството да живееш…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                  https://www.youtube.com/watch?v=f9YPfEG-3bk&feature=emb_logo

Шри Шри Рави Шанкар ще проведе уникален мастърклас по медитация “Разкриване на безкрайността” в зала 1 на НДК на 28 и 29 януари от 19:00 до 21:30 ч.

“Разкриване на безкрайността” е практичен мастърклас за науката на медитацията, на който участниците ще имат уникалната възможност да медитират заедно с Шри Шри Рави Шанкар. Този мастърклас е едно незабравимо преживяване, на което участниците ще научат полезни и практични техники за медитация, и древна мъдрост за същността на съществуването в една изключително лека, непринудена и приятна атмосфера.

Ползите от курса са огромни, като някои от тях включват:

  • освобождаване на напрежението

  • зареждане с положителни емоции и ентусиазъм

  • трансформиране на ума и съзнанието

  • научаване на ефектвини техники за медитация

По време на двата дни от мастъркласа по медитация Шри Шри Рави Шанкар ще преподаде няколко ценни техники от един от най-древните ведически текстове – “Вигян Байрав”. Според Индийската митология “Вигян Байрав” е запис на разговора между Шива и неговата съпруга Парвати, която търсейки просветление се обръща към съпруга си Шива за съвет. Той й разкрива 112 различни начина или техники, чрез които тя успешно да достигне до така търсеното и чакано просветление.

В днешно време малко хора биха могли да разшифроват и разкодират древния текст “Вигян Байрав”, а още по-малко биха могли да преподават техники от него. Затова и Шри Шри Рави Шанкар решава да разкрие и няколко от най-ефикасните техники за медитация от този древен текст.

Шри Шри Рави Шанкар е изключителна личност, един от най-признатите световни лидери в сферата на йога и медитация на нашето време. През последните 38 години той пътува и преподава семинари за медитация по цял свят, а чрез своята социална и хуманитрана дейност, той е докоснал животите на милиони хора по цял свят, включително е допринесъл положително за разрешването на световни конфликти чрез медиация и техники за медитация.

Шри Шри Рави Шанкар пристига в България по покана на международната фирма Ernst & Young за годишната им среща с над 500 фирми техни клиенти и партньори.

https://eventiplier.com/events/9766/seminars-and-conferences/mastrklas-po-meditatsiya-s-shri-shri-ravi-shankar

Предишна статия

Валера на гитаре, Андрюха рядом и все бойцы в сборе!

Следваща статия

Самогон – лекарство…

Други интересни