Както на змиите дава ярка окраска, за да знаят всички, че са отровни…

Автор: Няма коментари Сподели:

Един набеден гуру на социологията – Иван Кръстев, днес изригна с някакви нови „прозрения“. Носталгията по миналото била защото населението било много застаряло. Те, значи, старите, си мечтаели за младините, затова не виждали светлото европейско бъдеще на България.

Понякога се чудя колко трябва да ти платят, че да изнасилиш мозъка си да говори подобни глупости. Защото няма как това да го мисли нормален човек. А сега да поразсъждаваме….

България преди тридесет години беше развита държава, износ, икономика, девет милиона население, всеки със собствено жилище, токът беше 2-3 стотинки, селското стопанство беше на такова ниво, че изнасяхме за цял свят. Да, носталгия. Но носталгия не по младините, а по България!

Старците ли са виновни, че България е обявена за най-корумпираната държава в Европа? Не от мен, не от българи, а от световни и европейски политици?!? Старците ли са виновни, че намаляхме с три милиона, а българите скоро ще станем малцинство в собствената си държава?

Старците ли са виновни, че внучетата им не говорят български, а тях и децата си виждат само по скайп? И че децата ми са отишли да живеят в чужбина, защото явно поради „старческото“ влияние, не оценяват красотата на демокрацията в България?

Старците ли са виновни, че след цял живот работа и внасяне на осигуровки, сега получават по 230 лева пенсия, с която дори лекарствата си не могат да купят?

Старците ли са виновни, че не могат да си плащат безумните сметки за ток, парно и в магазина? Те ли са виновни, че в България около 60 % са работещи бедни? Те ли са виновни, че държавата се държи като мащеха с българските деца, особено с болните? Те ли са виновни, че се насърчава размножаването на търтеите?

Старците ли са виновни, че най-големите и печеливши български заводи се затвориха и продадоха за скраб от „новите демократи“, а сега изискват от тях да се радват на цех за седалки на тоалетни чинии, като на големи инвеститори?

Старците ли са виновни, че болниците затварят, а ако нямаш пари – умираш в демократична България? Те ли са виновни за неграмотността на младите и промитите им мозъци?

Някой трябва да е виновен? И да, те са виновни. Ние сме виновни. Всички ние от поколенията тези тридесет години. Че не видяхме задаващата се катастрофа и не избесихме по дърветата престъпниците, които ни унищожиха!

Сега искате младите. Защото те не помнят кога България беше силна и развита държава. Не помнят Петлешков, Бенковски, Опълченците на Шипка и думите на Кочо Честименски. Те не учат за Крум Страшний, а учат за това колко е хубаво да оставят децата си сами да си изберат пола. Те учат, че да си българин и националист, е грозно и неевропейско! Те учат, че преди България са важни евроатлантическите и джендърски ценности!

Затова искате младите! Промивайте мозъците на няколко поколения и ще имате удобна за управление тълпа! Много добре сте изучили доктрината на хер Йозеф Г. И я прилагате. Там, където неговият шеф не успя, сега ЕС прави същото. Но не под щиковете на пушките, а под розовите пера на джендърологията!

Кръстев, срам ме е от Вас! Носете си кръста, че оправдавате унищожението и катастрофата на България. И колкото и грозно да звучи, Бог белязва някои хора. Както на змиите дава ярка окраска, за да знаят всички, че са отровни….

                                                       Елена Гунчева                           https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

РОЖДЕН ДЕН

Следваща статия

Заблудата, в която живеем или за фалшивата свобода на действащия обществен договор!

Други интересни