Майките на децата с увреждания няма да преустановят протестите си…

Автор: Няма коментари Сподели:

Майките на децата с увреждания няма да преустановят протестите си, докато не станат факт оставките на 118-те депутати, подкрепили за новия му пост Валери Симеонов, както и неговата като зам.-председател на парламента.

Това става ясно от писмото на НГИ „Системата ни убива“, разпространено до медиите тази вечер. В него майките оценяват бързата реакция на ПГ на БСП, която им се извини и определи като грешка първоначалния вот на 20-те депутати от нейните редици.

Исландия

Извинението бе публично огласено непосредствено след приключването на организирания от нас протест „ОСТАВКА на ВСИЧКИ“, което е знак за зачитане на общественото мнение, се посочва в писмото. 

Майките подчертават, че каузите и инициативите им не са партийни. „Те са чисто човешки – резултат от изживяна и изстрадана болка. Подкрепят се както от хора с различни политически пристрастия, така и от аполитични граждани. Благодарни сме на всеки един от тях, без оглед на политическите им убеждения и пристрастия“, пишат в текста те.

Освен това жените се обръщат към членовете и симпатизантите на БСП с надеждата да осъзнаят тяхната убеденост, „че постът зам.- председател на НС е крайно ненормално да бъде заеман от един абсолютно компрометиран политик“.

„Нормално би било човекът Валери Симеонов, ако са му останали поне няколко капчици морал и достойнство, да се оттегли от политическия живот завинаги. Изборът му за зам.- председател превръща Народното събрание в театър на абсурда и е основание за убеждението в липсата на морални качества във всеки един депутат, гласувал за него“, подчертават майките на децата с увреждания.

                                                       https://offnews.bg/                              https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

НАЙ-НЕЗАБРАВИМИЯТ РЕПОРТАЖ…

Следваща статия

В най-бедната и най-корумпирана държава – голям Празник на Доброто!!!

Други интересни