Веселина Томова като Александър Матросов, в атака!

Автор: Няма коментари Сподели:

Веселина Тодорова Томова е българска журналистка, главен редактор на сайта за разследваща журналистика Afera.bg.

Биография

Родена е на 5 декември 1961 г. във Варна. Завършва Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ – специалност „българска филология“.

Започва да се занимава с журналистика през 1990 година. Участва в създаването на в. „Демократ“, който излиза два месеца преди в. „Демокрация“. Работи в седмичника „Север-изток“, в телевизия „МСАТ“, във варненското приложение на „24 часа“, във в. „Черно море“ и др., след това създател и главен редактор на Афера.бг.

През 2005 г. е учредител на сдружение „Истината за Варна“, което си поставя за цел да контролира властта във всичките ѝ действия, да оказва граждански натиск, за осигуряването на публичност и прозрачност за много важни и глобални проблеми, които се решават в града.

Библиография

Веселина Томова има издадени 4 поетични книги: „Самоконтрол“, „Скок без парашут“, „Луната падна“, „Вход свободен“ (2003).[1][2] През 2009 г. излиза документалната ѝ книга „Бандитска Варна“, а на следващата година „БГ афери. Алексей и останалите“.

                                                                                                                       https://bg.wikipedia.org/wiki

40 дни след разкритията на сайта АФЕРА за мега скандала с пиянския – сексуален потрес в Хайфа, сътворен от варненския кмет от ГЕРБ Иван Портних, ВСИЧКИ МЕДИИ МЪЛЧАТ КАТО НАСРАНИ! С две изключения – Сашо Диков и предаването му „Евродикоф“, и Велизар Енчев от БСТВ.

През 40-те дни след избухването на мега -скандала с Портних и безумните му пиянски сексуални подвизи в Хайфа две медии се „престрашиха“ да публикуват думичките заедно „Портних и Хайфа“ – „Епицентър“ и „Блиц“ – ОБАЧЕ!!! – само защото публикуваха ПЛАТЕНИ ПУБЛИКАЦИИ на другия кандидат кмет на Варна Костадин Костадинов.

Толкоз им беше „храбростта“. Часове след публикациите, те бяха СВАЛЕНИ от сайтовете, въпреки че бяха ПЛАТЕНИ ПУБЛИКАЦИИ! Не е необходимо да ви казвам по чия заръка бяха свалени, нали!

След като единствена АФЕРА продължи да рови в скандала в продължение на 40 дни и извади на показ документация как и защо не е бил подписан меморандума за сътрудничество и побратимяване на Варна и Хайфа, след като единствена АФЕРА разкри и скандала със свалянето от ефир на предаването на журналистката от телевизия Черно Море Елена Кирова, и след като АФЕРА получи помощ в разследванията си единствено от Сашо Диков, лицемерните плашипутарници журналя /без никакво извинение!/, ПРЕПИСВАЙКИ ВСИЧКО ОТ САЙТА „АФЕРА“, се „престрашиха“ да споменат думичките в едно „Портних и Хайфа“.

Така наречените „опозиционни“ десни медии – Дневник и Капитал, в лицето на варненския им кореспондент Спас Спасов, написаха опуси за свалянето на журналистката Елена Кирова от ефир. След като обаче мълчаха като насрани 40 дни за скандала с Портних в Хайфа.

Направиха го сега единствено заради фиксацията в собствениците на телевизия Черно море и очевидно тя бе надделяла за да се напъне Спасов да пише И за скандала с Хайфа, покрай свалянето от ефир на Елена Кирова. До този момент обаче мега скандала в Хайфа бе табу за Дневник и Капитал.

Няма да обръщам внимание на това, че сайта АФЕРА дори не е цитиран от „великите“ „десни“ журналя, нищо че всичко са преписали от АФЕРА. Както няма да питам и защо и десният „опозиционен“ кандидат за кмет на Варна, също като левият „опозиционен“ кандидат за кмет на Варна също мълчаха като насрани и дума не обелиха за пиянския скандал на Портних в Хайфа.

СИМБИОЗАТА Е КРЕЩЯЩО ОЧЕВАДНА! А СИМБИОЗАТА СЛУГУВА НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

Тази вечер в предаването си Сашо Диков пусна въпросното свалено интервю на Елена Кирова. От него става видно как самата Елена Кирова задава меки, подаващи топката на Портних въпроси, с които дори му помага да отиграе някак дотогавашното си криене от медиите с някакъв коментар – опровержение.

Всеки друг, освен Портних, би поел вдигнатата топка от Кирова и би опитал да се измъкне поне видимо читаво. Не и Портних обаче. Защото не само няма какво да каже, поради простата причина, че е затънал до гуша в л…ата, а и защото ако видите само очите му, очите му!!!, ще ви стане всичко ясно не само за поведенческия му капацитет.

Въпреки с нищо не застрашаващите въпроси на Елена Кирова към Портних, очевадно самият Портних спешава ГЕРБ съветничката Марица Гърдева, за което първа писа АФЕРА, която вдига на главата си телевизиите Черно море и Бългериън еър и с тъпотията си прави зорлем Елена Кирова „медиен герой“.

През цялото това време Бойко Борисов мълчи.

През всичките тези 40 дни всички телевизии мълчат, всички медии мълчат. Не смеят да шукнат и да гъкнат. Такъв ПОХЛУПАК никога не е случаен, той е ДИРИЖИРАН И ЗАПОВЯДАН ОТ ВЪРХА. А ВЪРХА Е БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

Целта бе да бъдем неглижирани – аз и Сашо Диков, да бъдем изолирани, да бъдем набутани в графата „мунчовци“ и така … всяко чудо за три дни.

Обаче като „мунчовци“, аз и Сашо Диков захапем ли не пускаме като питбули.

И днес Сашо Диков успя да закове Бойко Методиев Борисов.

Който се оказа, че … чувал за първи път от Сашо Диков за пияния Портних в Хайфа, който пиян дърпа служителка на хотела да го задоволява орално.

Пердето Борисов не е никаква изненада, но от цугцванг досега с пиянския скандал с Портних в Хайфа, сега се нахака в двоен цугцванг.

Защото вече … знае! Вече е чувал!

Той, дето иначе е знаел за пиянските изцепки на Портних в Хайфа още веднага след като са се случили. Той, дето кой знае с какви придумки и на каква цена е успял да затули и запуши идиотиите на пияния си ГЕРБ кмет на Варна, за когото и уличните кучета във Варна знаят колко е трезвен и колко е ненашмъркан.

И пак днес, 40 дни по-късно, благодарение на Сашо Диков, който успя с рефлекс да финтира всичките журналя и предизвика скандала в парламента с въпроса си към Борисов за Портних и Хайфа, някои сайтове се „престрашиха“ да напишат дописки и да споменат думичките Портних и Хайфа.

Толкоз, обаче.

Никой не се позова на купищата разследвания на АФЕРА по скандала. Никой. А АФЕРА извади на показ и документите, които показват СРУТИЛОТО СЕ НЕОСЪЩЕСТВЕНО ПОБРАТИМЯВАНЕ МЕЖДУ ВАРНА И ХАЙФА. КОЕТО ДОКАЗВА, ЧЕ БЕЗОБРАЗИЕТО НА ПОРТНИХ Е ИСТИНА.

Ако в България имаше журналистика, ако имаше истински журналисти, а не плашипутарници, или някакви „десни“ „сектанти“, които не могат да излязат от „сектата“ си, за да забележат някой друг освен комплексарските си особи, ако имаше телевизии да подемат скандала, да го разнищят, да задават непрекъснато въпроси, досега правителството щеше да е паднало. Не само Портних.

Днес пред Сашо Диков Бойко Борисов изрече и още една лъжа. Той не бил чувал за пиянския скандал на Портних в Хайфа, но: „Портних спечели с категорично мнозинство. Това знам“.

Портних „спечели“ с 40-тина хиляди гласа от около 50-60 хиляди гласували. Варна има 280 000 гласоподаватели, от които 230 000 не излязоха изобщо да гласуват! И ако има „категорично мнозинство“, то това е на тези отвратени 230 000! За това също всички медии мълчат! И удобно споменават само „големите“ проценти на „победа“ на Портних. „Големи“ проценти няма що! Ташак, музика и вести от Бойко Борисов.

Отвратително е лицемерието на журналята, които едва днес се решиха да споменат Портних и Хайфа. Отвратително е слугуването им като плашипутарници на Властта. Отвратителен е позора им дори да не задават въпроси, само защото от Горе им е забранено.

И сега ще ви го кажа в прав текст: абсолютно прав е Бойко Борисов да се гаври с вас, журналя измислени, и да ви мачка, унизява и ругае като пачаври.

Даже и той ви презира.                 https://nplink.net/kg9on2t7                                   https://nplink.net/df8z308j 

                       Веселина Томова                                      https://afera.bg

Предишна статия

Новый Mercedes-Maybach — теперь и роскошный внедорожник!

Следваща статия

Елена Гунчева точно в десятката…

Други интересни