Бъдете здрави и все така търсещи истината!

Автор: Няма коментари Сподели:

Най важната част от това което си ми написал уважаеми приятелю е точка трета – “Трето. Смятам, че е необходимо самоорганизиране на определен кръг съмишленици за работа по проблемите на взимане на властта, по законите на социалната демокрация”

Тук ще допълня само, че това трябва да са достойни и будни български граждани, учени и родолюбци а не агенти на чужди държави, фондации и спецслужби. 

Всичко останало ще е функция на първото, тоест на успешното реализиране на тази точка.

Желая да подчертая обаче че навлизането във всяка една грешна посока като например: ще отбелязвам с червено директно в твоето съобщение, също е правно нищожна и ще ни приравни с днешните узурпатори на властта съучастници на тези национални престъпници извършили анти народният и анти български държавен преврат през 1989 година

/Според мен, КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ще рече:

Първо,

– Работа в избирателните секции за излъчване на кандидати за …;

– Работа в избирателните раиони (в градовете районите имат различен брой избирателни секции)  за подбиране от представителите на избирателните секции представители за съответната листа на избирателния район;

– Начина на подреждане на предложените кандидати в изборната листа;

– И т.н. по идеи в организационно-практическата работа.

Второ,

– Подработка на проектпрограма за излизане от кризата. Той следва да е максимално кратък;

– Намиране на регистриран политически субект който да „легитимира” предложените кандидати за изборите;

– Търсене на средства, пътища (при дешната цензура) за довеждане до знанието на избирателите за работа в избирателните секции (внимателно да следят за политически хлебарки) за търсене и подбиране за представители на избирателната секция;

– Изграждане /самоизграждане/ на ядра в избирателните секции, а и в избирателните райони за организационно техническа работа./ 
Нямаме нужда от никакви идеологеми и определения от рода на социална демокрация, а само и единствено от НАРОДОВЛАСТИЕ.  Истинското Народовластие обаче означава само едно – че нито от нас нито от някои друг ще се подбират някакви си представители и персони които да бъдат издигнати от някакъв “легитимен” партиен субект. Защото така се ограничават правата на всички български граждани не само да избират а и да бъдат избирани. Това което трябва да се направи ако сме почтени мъже и жени / е всеки сто пълнолетни български граждани / живущи в десетте къщи на всяка една селска улица или градска такава, в трите входа на блока/ да издигнат най достойният сред достойните помежду си. Този които прави най много за общото благо и дело и то за своя собствена а не фирменна или партийна сметка. 
Така всички социални категории бедни и средно богати, работещи и безработни, пенсионери и студенти, ветеринари , земеделски стопани, лекари или адвокати, вярващи и атеисти, християни и мюсюлмани ще могат да издигнат своя представител ако така решат тези сто човека на място. Включително и тези в гетата. Оценяйки личните му качества които познават реално а не лъжите на пропагандата, пиара и зависимостта от черните каси. 
Няма партийна обвързаност, няма банкети, бири, кебапчета, плакати и билбордове нито чалга концерти и сто лева под масата. 
Всички са равно поставени и участват.
Ясно е че на много места в гетата ще издигнат местните барони и обирджии но има начин да се справим с това, а и то няма да ни попречи нито може да се отрази, негативно. Защото това са десетки хиляди – примерно на пет милиона имащи право на глас са 50 000 почтено издигнати български граждани от всички социални, обществени и професионални категории, религиозни и етнически групи. Това е истинският демократичен избор и пълна проекция на обществото без всякакви други ограничения и капани включая и финансови такива каквито има в момента.
Втори етап включва компютърното формиране на следващите групи за издигане като компютъра ги формира на случаен принцип. Това не дава възможност за купуване, манипулации и всякакви други зависимости.
Групите от второ ниво просто им даваме по една зала, /кино, читалище, училище/ и три дена да се изслушат кой какво представлява и може да предложи полезно за общото дело народно и издигат с гласуване най достойният от достойните помежду си. Ето ви едно почтено партийно, олигархично, етнически и религиозно необвързано Велико и истинско Народно Събрание. Не фалшив и тотално зависим прогнил Парламент и /дупетата на тати/тоест депутати а Българско Народно събрание с истински Народни представители. 
После всичко е ясно. Всенародно допитване, подготвяне, всенародно обсъждане, предлагане на допълнение и изменения и на края Гласуване на истинската Българска Конституция. Приемане на Закона за отговорността на властта пред народа и Закона за оръжието. Вътрешен избор на 120 народни представители за Обикновено Народно събрание помежду тези 500 като най достойните сред достойните помежду им. Без отново да се минава целия механизъм на пресяване. 

И след това се хващат за ръце и всеки кой от където е да си вади хляба с това с което си го е вадил до момента. Народните представители от ОНС два пъти годишно отиват за по пет дена /зимна и лятна сесия или пролетна и есенна/ да свършат нужното, да приемат и утвърдят или отхвърлят предлаганите от правителството закони и пак по домовете си.  

ЗАКОНА ЗА ОТГОВОРНОСТТА НА ВЛАСТТА ПРЕД НАРОДА
Всеки един народен представител, министър или чиновник който наруши закона подлежи на незабавно освобождаване докато трае периода на следствието. Получава си ако е виновен съответната присъда за деянието и към нея както сме го заявявали от години /като единствената реална мярка за изкореняване на всяка корупция/ му се добавя и два пъти срока за които му е гласувано доверие или е назначен на съответната длъжност. 
Тоест ако присъдата му е 4,6 месеца се добавят два пъти по пет години  = 14 години и 6 месеца. Следва и конфискация на цялото имущество а не само на престъпно придобитото. Плюс лишаване членовете на семейството от правото  да заемат каквито и да е било държавни и обществени длъжности за два пъти срока на неговата присъда. 
Така никой няма да се корумпира защото губи всичко а не само това което е получил като подкуп и отива да го таковат в затвора, наказвайки сам своето семейство да остане на улицата. Така дори да им предлагате милиони като подкуп няма да ги вземат защото ще загубят и тях и това което са придобили с почтен труд и лишения.
Мога още много да пиша защото от години имаме разработена от смесен международен екип специалисти комплексна програма за ускорено национално възраждане на всеки един сектор, предприятие и ведомство от народното стопанство включително:- фундаментална наука, здравеопазване образование, селско стопанства, тежка и лека промишленост, фармация, финансова, транспортна и комуникационна система, Военно Промишлен Комплекс, минно дело и геология, култура, вътрешна и външна политика, разузнавателни и контра разузнавателни служби, армия,………… няма как да изброя 672 хиляди страници детайлни планове с подробен разчет на нужните хора, специалисти, ресурси, подбор и подготовка на кадри, технологии и време. Програмите са толкова подробни че са отчетени не само наличните във всеки един регион природни ресурси а и технологичните такива до нужната конкретна машина или специалист. Знаят се дори местата където ще бъдат построени четири свръх съвременни научно технически лаборатории за да могат родните ни учени и изобретатели да творят и създават работещи модели на това които са изобретели. За да може да го проверяваме в практиката а не само на думи. 

Готова е не само  програмата за безпартийно управление и ускорено възраждане на страната като независима и суверенна държава /каквато тя не е в момента/  а и програмата за промени във формите на собственост за да премахнем навеки икономическото поробване на всеки български гражданин – каквото има в момента. Разбира се тъй като народа денонощно зомбиран не успя да се изправи овреме и да си отвоюва обратно и върне цялата власт, свобода, ресурси, достойнство и бъдеще от бандата престъпници извършила анти народен държавен преврат по указания на Горбачов, то просто ще се наложи плановете да се ъпдейтнат. Веднага щом народа си върне властта. Но поне те са готови, заедно с различните свръх съвременни технологии и специалисти които ще се наложи да ги внедряват.  Има уникални неща за които дори писателите фантасти не са си помисляли и все някога ще ги обсъждаме и реализираме заедно. И този ден наближава. Но в заключение искам да кажа едно – не се вкарвайте сами в капана на партиите и продължаване на статуквото. Бягайте далеч от този престъпен партийно олигархичен корупционен модел. 

И не се ограничавайте в мерките да помогнете на народа си да е освободи само до избори, лежерни протести,  партийни системи и писане. 

ПРОСТО СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСА АКО НЯКОИ ПРЕСТЪПНИК е нахлул във дома ви и ви насилва и бие дали бихте му писали покорно сълзливи молби да ви остави на мира или бихте строшили ръката която бие и насилва децата ви. Срещу престъпниците извършили държавен преврат, поробили народа ви, грабещи го така както турчин не го е грабил, издевателствуващи над него, разграбили и разпродали за жълти стотинки държавата и това което е създадено с непосилният труд и лишения на няколко поколения българи са законни всички мерки и методи които ще доведат до отстраняване на раковия тумор които убива и изсмуква държавата и до връщане цялата власт и ресурси на ВЪРХОВНИЯ СУВЕРЕН т.е НАРОДА. 
Разбира се има много мирни методи и юридически правилни методи които могат да се използват веднага и да доведат до същият резултат. И ние ги знаем кои са и как може да бъдат използвани ако има народ и мъже с достойнство и чест.

В заключение обаче иска да ни кажа още нещо. Може би сред Вас има и просветени мъже, но съм убеден , че повечето дори не разбират че живеят в една химера и виждат пред очите си само една холограма. Това не е истинският свят които Вие виждате ежедневно, нито президента и премиера или партиите са това което си мислите. Това е света на самозаблудата. Вие си мислите че избирате някого да ръководи страната или че някои от двамата /президент или премиер/ реално управлява държавата. Нищо подобно! Центровете на властта са извън страната и ние ги знаем къде и кой са. Всъщност  може би не знаете, че дори такава държава като България реално юридически не съществува в регистрите на Световното правителство. Но все пак съм убеден че някои от Вас знаят и то отдавна че вместо държавата  НРБ или РБ на която вие си мислите че сте граждани всъщност има регистрирана корпорация която се казва  Bulgaria Land Co LLC  и вие сте нейните акции а не акционери. 
Всъщност вас ви броят като акции а не като живи,  суверенни и божествени човешки същества. И че търгуват с Вас, вашите кръщелни, свидетелства за раждане като активи на фондовите борси в света. Но съм сигурен, че не знаете и че никой никога не ви е информирал че вашето ЕГН всъщност не е единен граждански номер както ви заблуждават /може би поради незнание или умишлено/ а е номера на акцията собственост на Bulgaria Land Company. Вас ви броят само за ценна хартия докато изчерпите своята стойност. А тя е огромна но отива в джоба на съвсем други батковци. И всичко това се ръководи от една малка група хора или по точно същества /същности/ прикрити сред една уж религиозна общност на която центровете на управление са базирани на три места в Света. Макар да се ръководят от един център който е скрит във Ватикана. 

Ние също до скоро не знаехме много неща. Не знаехме например че IRS тоест уж Данъчната служба на САЩ изобщо не е правителствена структура а чуждестранна такава. Че данъците които тя събира от американските граждани /като например Данък върху общия доход и ДДС/ изобщо не постъпват в държавната хазна на САЩ а заминават в чужбина при истинските управници на света. Не знаехме че Библията не само религиозно четиво а скрито послание което може да се разбере само от хората които познават начина да го декриптират. 

Не знаехме че света се ръководи от много по различни закони  /Морски Закон и Адмиралтейското Право/,  от нашите  които са просто прикритие. Не знаехме , че ако познавате истинските древни Природни и Вселенски  закони можете да си върнете цялата власт, независимост и свобода. Защото всеки Върховен съд в света е длъжен да ги почита и съблюдава, когато разбере, че ги познавате до съвършенство. Не знаехме много много неща както и това че Президенти и премиери не са нищо повече освен дребни слуги и прикритие на истинските сатанински владетели на света. И че ние не ги избираме както си мислим и се надяваме а ни ги назначават още преди да е имало избори. Но съдбата и Всемогъщия Бог ни помогнаха да попаднем на нужното место в нужното време, при нужните почтени мъже и жени  и да ги научим, макар и по трудния начин. 

Вече знаем и как можем да си освободим народа и всеки един от Вас и да ви върнем божествената същност, суверенитет и лична кралска корона. Тогава вече никоя власт в света, корпорация, църква, общност или съд не може да ви досажда и тероризира. Никой не може да ви направи нищо с което Вие не сте съгласни насила ако вие не го искате доброволно. Не сте длъжни да плащате данъци и тегоби, нито актове които заминават в чужбина. Тези високопоставени хора ни помогнаха да се сдобием и с секретните документи които започнахме  да публикуваме в Секретните бюлетини които издаваме, за милиардите долари и тонове българско злато лежащи в международните фондове. Там на върха на света също се води война на доброто срещу сатанинското зло. И там сред тези които са на върха и сред обикновените служителите служещи на Представителите на сатаната, също има почтени мъже и жени които се опитват работейки вътре в тази система да помогнат на света да се освободи от вековното сатанинско поробване на душите ни. 

Битката която се води е епична и дори нямате представа за какво става въпрос. По тази причина в Първата част на това мое писмо с уважение към всички Вас, Ви излагам как народа ни можеше да се освободи и възроди  ако нещата бяха такива каквито ги виждате в холограмата. До скоро аз самият ги виждах така. 
В част Втора обаче ви показвам, е ако искаме да го направим трябва да притежаваме огромни познания за това което истински движи света и го ръководи. Това не са нашенските закони а Вселенските природни такива. Тук на земята в повечето държави с изключение само на четири, все още властват сатанинските. Но искам да отбележа, че слугите на сатаната знаят истината и се страхуват от нея. Лично съм виждал с очите си как те се покоряват когато разберат че нямат власт на вас и Душата тоест Духа ви. Поради това те просто са ви измамили за да се съгласите доброволно да ви направят всичките тези лоши неща. И да поробят вас и децата ви. Използвали са католическите епархии по света, после парите които вие също сте се съгласили да използвате доброволно, после актовете ви за раждане които вие също сте отишли да получите доброволно и документите ви за самоличност. Само и само за да излезе, че Вие доброволно сте се съгласили с това което те тайно от Вас са ви правили. 
Вие дори не знаете, че сте страшно богати и че всеки един от Вас има дял във всичко което е на тази планета. И че не дължите нищо на никого.  В света се води война. На всички нива. Божиите деца бързат да се пробудят и да си върнат правата а слугите на сатаната от своя страна бързат да предизвикат световна финансова криза за да провокират разпадането на всички национални държави и самоизбиване на населението поради липсата на пари, заплати, пенсии, вода, храна, електричество и гориво. За да няма кой да ги съди и ги накаже според земните и Вселенски закони.
Та истинското освобождение на България и възкръсването на истинската държава /каквато сме имали преди османската окупация, от освобождението до 1933 година  от 1945 до 2005 година според официалните документи в тайните архиви на Ватикана/ може и ще се случи. Но за да се случи истински е нужно да се просветите, да се пробудите от тази химера и да заявите правата си точно така както и  пред когото е нужно. Защото само тогава, ще разкъсате навеки тези невидими сатанински окови. 
Можем да го направим и по двата начина. Първия временно а втория веднага след това – когато народа научи това което са крили от него векове наред и се изправи за да го заяви открито и ясно за пример на всеки други народи в света.
За завършек ще ви кажа само едно – не се сърдете на Бойко. Толкава си може момчето. Нито той нито Президента реално управляват страната. Те са само прикритие. Истината е че господарите на света или поне тези които си мислят, че са вечни такива вече са го обрекли. Те самите ще го разкарат навеки. Но той явно не схваща това което се случва нито причините. Нека да си се радва момчето и да прегръща посланички като селски ерген, излагайки всички ни. Обрекли са го. Той не спечели никакви избори просто така беше разпоредено да се обяви и напише в ЦИК. Просто им е удобен да му пишат в сметката  още от това което пак те ще му стоварят на гърба за да прикрият личното си участие. Така правят винаги. Използват те до край и после те хвърлят на кучетата да те разкъсат.  
Четете! Четете много приятели мой. И търсете неистово истината. Само тя ще успее да ви направи свободни
Ние като вече свободно родени мъже и жени сме готови да направим това което вие и народа решите че си заслужава.
ПП. За да проверите дали управниците Ви, не са ви продали душите на дявола просто си проверете личните карти. Ако вътре имената на всички ви са вписани само с главни букви /вместо само първата Главна а останалите с малки/  значи са ви продали.  

Моля за извинение, за пълната липса на всякакви препинателни значи и за всякакви граматически и правописните грешки. Нямам времето дори да си прегледам отново писмото защото имам хиляди други задачи. Просто обърнете внимание на същността а не на правописа. 
                                             Бъдете здрави и все така търсещи истината!
                                                            Искренно ваш в Христа и Свободно роден мъж
                                                                                               Вл. Русев началник щаб  “Воински съюз”

Предишна статия

МИЛОСТИВИТЕ ГУБЕЩИ

Следваща статия

Станахме свидетели на всичко, което олицетворява краха на държавата: като започнем от най-високо ниво и стигнем до най-обикновения редови гражданин, който отдавна е забравил какви са му приоритетите и смисъсла на своето съществуване

Други интересни