Господарят, който превърна България от държава в територия не е един…

Автор: Няма коментари Сподели:

Видно, трябва да си говорим без метафори, защото не се разбираме! Господарят, който превърна България от държава в територия не е един. Това отказвате да разберете.

Ако беше един, нищо което се случва няма да изглежда по този начин. Освен всичко “господарите”/обичате я тая дума/, са във фактическа война! Тя не се развива само в главите им, а на бойното поле с хиляди жертви. Заравяйте си главите в пясъка, но помнете, че тук на политическата сцена са представени интересите на всички външни господари, чрез конкретни национални предатели облечени в политическа власт.

Няма чисти лица в политиката на този етап! В тази хватка няма как да бъдем суверена държава, нито свободна, защото заемем ли ясна и открита позиция към един, останалите ще ни разкъсат за минути. Буквално за минути!

Ако не искате да го разберете или очаквате някой да ви спаси, защото ви обича по подразбиране, по-добре се обесете и така спасете България от идиотите с байганьовско мислене…

Nikolai Markov
Sofia                   https://www.facebook.com/el.guncheva/posts/434409850557392

Предишна статия

И КОГА ЧАКАМЕ ГОЛГОТА?

Следваща статия

Статуквото се интересува само и единствено от своето съхраняване и оцеляване във времето, а на народа гледа като на рая…

Други интересни