ГЕРБ СЕ ОТБЛАГОДАРИ НА СДС, АБВ В ХИСАРЯ

Автор: Няма коментари Сподели:

 С духов оркестър от дванадесет роми бяха посрещнати новите общински съветници, новите кметове и гражданите. Инж. Ненко Костов се провикна, че какъвто вота, такъв и оркестъра. В присъствието на заместник – председателя на Областна управа – Пловдив г-н Петков се заклеха избраните на 27 октомври 2019 година общински съветници, кмета на общината – инж. Пенка Ганева, както и кметовете на Старо Железаре, Паничери, Старосел, Красново. В останалите села Ганева ще назначи кметски наместници.

Г-жа Диана Дишлиева – председседател на Общинската избирателна комисия връчи удостовернията на всички общински съветници и кметове.

 Първото заседание за мандат 2019 – 2023 година откри най- възрастната общинска съветничка – инж. Пенка Рахова. Единственото предложение за председател на Общинския съвет бе направено от инж. Атанас Куковски. Той предложи инж. Найден Павлов, който беше кандидат за кмет на коалиция СДС, АБВ, но за втори тур призова неговите избиратели да гласуват за Ганева. Гласуването беше тайно и при преброяването на гласовете стана ясно, че с 14 гласа ЗА той става председател. Три от лисчетата бяха невалидни. Предполага се, че те са на Социалистическа партия „Български път”.

В края на това заседание стана ясно, че лидерът на ГЕРб инж. Бойко Гавраилов има рожден ден. Секретарят на СДС – Николай Марковски покани всички присъстващи на почерпка в ресторант „Чинара”.

                                                                               Тракийски Свят

Предишна статия

Гешев премълча кредити за над 500 млн.лв. от КТБ за фирми на ДПС и Пеевски

Следваща статия

Тайните послания на епохите. Новите кодове на Учителя…

Други интересни