Гибелните варвари на последните времена

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                     https://www.youtube.com/watch?v=9mLUdWPX-Lw

Роден в гр. Карлово. Завършва Стопанския факултет на Великотърновския университет. Автор и продуцент на предаването и платформата за наука, мистика и конспиративни теории „Новото познание“, продължение на авторския проект „Въпрос на гледна точка“.

В БНТ започва работа като телевизионен водещ в предаването „Събота късен следобед“ с Емил Розов и Алис Крайчева. Под продуцентството на Кеворк Кеворкян в периода 1996 – 1998 г. работи като водещ на програма „Всяка неделя“ в БНТ. Последното телевизионно интервю на Тодор Живков е негово, в програма „Всяка неделя“. Специализирал е продуцентство и оперативен мениджмънт във Великобритания с подкрепата на Британско посолство. В „Sky News“ негов ръководител е Джон Райли. В „Channel 4“ при Ед Брамън, отг. редактор на „Right To Reply“ и „ВВС“ при Ана Аскю териториален мениджър за Източна Европа. Главен продуцент на ТВ2 и PRO.BG, като отговаря пряко за създаването на отдел продукции на CME – България. Продуцира формата „Размяна на съпруги“ 1-ви и 2-ри сезон. Продуцент е на токшоу „След размяната“ и проекта на Дарик радио „Мъж на годината 2009“.

Участва активно в изграждането на първите частни радиостанции в България. Професионалната му кариера включва отговорностите на: музикален директор на радио „Канал Ком“ Пловдив, продуцент и водещ в радио „Витоша“, продуцент в радио „Експрес“. Изпълнителен директор на радио „Хит 7“, член на надзорния съвет на телевизия „7 дни“ с директор Петко Тодоров. Изп. директор на „Ретро радио“, където работи с Мартин Захариев и Константин Вълков (програмен директор). Консултира веригата „Радио Фокус“ през 2006 г. Продуцира токшоу програми като „Диалози“, „Булевард България“, „Кино видео трафик“, изп. продуцент на „Пирамида“ по БТВ и ТВ2. Консултант е на Травъл ТВ през 2007 г.

През март 2016 г. започва да води онлайн предаването „Новото познание“. Само месец след това от 15 април, всеки петък в 22:30 телевизия TV+ започва партньорско излъчване на сериала. В интервю той споделя: „Българите са едни от най-духовните същности и е нормално да имат повишен интерес към такива теми. Все по-често скриваното от очите на хората познание става обект на изследвания от различни автори. Днес мнозина се питат каква е причината да ни заблуждават различни кръгове управляващи планетата? Отговорът е повече от категоричен – упражняването на власт.“

Автор на статии и есета в централната и местна преса, публикува в електронните издания и е коментатор във вестник „Стандарт“. От 1993 г. е член на СБЖ. Собственик на Агенция за развитие и комуникации „АРК – България“. Притежава марката „Журналистическа награда Васил Левски“. Автор и продуцент е на редица телевизионни и радио рекламни кампании. Консултира медийно български и чужди компании.

                                                                              https://bg.wikipedia.org/wiki

Предишна статия

Операция: История: За теориите на конспирациите в историята

Следваща статия

След изборите: Три ножа и крокодил в езерото с жълтици!

Други интересни