Гамизов обясни на Менда защо хората мразят ГЕРБ

Автор: Няма коментари Сподели:

Стефан Гамизов

”Не мога да си обясня защо на места се гласуваше от омраза към ГЕРБ…” Това каза депутатката и шефка на комисия в парламента Менда Стоянова. Общественикът Стефан Гамизов и обясни, защо е така.

Защо ви мразят, г-жо Стоянова? В годината, когато взехте властта (2009), в България се родиха 78 хиляди деца. През тази (2019), ще се родят около 48 хиляди деца. Емиграцията е все така висока – 50 хиляди души на година, които бягат от този начин на управление и живот.. На трето място сме по смъртност в света. Слугуване на Путин и другаруване с Ердоган. Корупция, цензура, репресия и страх. Руски газ, руска пропаганда по телевизиите и другите медии, руски хибридни военни енергийни проекти, отделяне от западните ни съюзници, а на запад са децата на България избягали от всичко това – 2 милиона и половина българи.

Поголовна мизерия за 2/3 от българите в България и огромни богатства за придворните ви олигарси. Толкова ли е изненадващо, че ви мразят при всички тези факти? Наистина ли не може да си го обясните при тези факти? 80% от българите, дали са леви или десни, смятат, че сте ги предали и не спирате да им вършите злини. Това са фактите!

                                                         Стефан Гамизов

https://frognews.bg/novini/gamizov-obiasni-menda-zashto-horata-mraziat-gerb.html

Предишна статия

Дани Каназирева е новият областен управител на Пловдив

Следваща статия

Купените избори и сексът зад кулисите – I част…

Други интересни