Искам да видя дали ще се осмелят да опитат отново да фалшифицират вота, както се опитаха…

Автор: Няма коментари Сподели:

Всички ние знаем, че ГЕРБ фалшифицира изборите. Това, заедно с рекета, заплахите, изнудването и купуването на гласове са единствените начини, чрез които престъпната групировка може да продължи да печели изборите. Ето защо ние от Възраждане се обърнахме към Организацията за сигурност и сътруничество в Европа (ОССЕ) с молба да ни изпратят официални международни наблюдатели за изборите във Варна. 

Представихме и доказателства – тук виждате празни протоколи, които са подписани и подпечатани, но нямат въведени гласове! Те се въвеждат по-късно, когато е нужно и от когото трябва, след като официално изборният ден е приключил. Разполагаме с няколко такива протокола, които пазим.

Европейските наблюдатели пристигат днес във Варна. Аз отделно ще наблюдавам утре с интерес работата на секционните избирателни комисии, както и на Общинската избирателна комисия. Искам да видя дали ще се осмелят да опитат отново да фалшифицират вота, както се опитаха, но не успяха да направят на първия тур.

Снимка на Костадин Костадинов.

                                                         https://svobodnoslovo.eu                                                                

Предишна статия

Фалшификации, манипулации и невалидни бюлетини винаги е имало, има и ще има, но ако не гласувате мнгократно увеличавате възможностите на фалшиификаторите, манипулаторите и останалите мошеници и измамници да ви откраднат гласа и да го влеят в урната в полза на ЗЛОТО!

Следваща статия

Station Tour: Harmony, Tranquility, Unity…

Други интересни