…ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ КОРУМПИРАНОТО СТАТУКВО!

Автор: Няма коментари Сподели:

ървият тур на местните избори в София показа категорично, че има ясна воля за промяна на управлението на столицата, загнило от корупция. Две трети от гражданите на София показаха нагледно, че искат тази промяна!

В 24 района на столицата има балотажи, но странно защо дори и „десните“ лидери, които изприказваха невъобразими глупости след вота, не акцентират върху този категоричен факт.

До балотажите се стигна въпреки корпоративния вот, масово гласуващите общински и държавни служители, заедно с фамилиите си и всички онези, които са на хранилка на Корупцията в столична община, въпреки фалшификациите, и въпреки циганските гласове – тотално контролирани от ГЕРБ.

След първия тур всякакви социолози, медиуми, Алени, актьори, естрадни певци, че чак и Лили Иванова цъфна – се изредиха да се хилят покрай ухилената Фандъкова. Но те не се са виновни, милите – разбира се, че след клипчетата с прегръдките с ГЕРБ ще има наградки, други са най-виновни заради на практика реализиран вот на промяната, но … РАЗПИЛЯН. УМИШЛЕНО!

Най-виновни са т.нар. „десни“ лидери от „калибъра“ на Атанас Атанасов, Христо Иванов, Радан Кънев и тесничката им компания, които правят всичко възможно за да объркат столичани с „идеите си“ – коя от коя по-идиотска!

Вместо простичко, ясно и категорично да призоват софиянци ДА ГЛАСУВАТ, ПРОСТО ДА ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ, тия „десни“ „лидери“, които съсипаха де що синьо и дясно имаше под слънцето, се надпреварват да бляботят идиотщина след идиотщина, че чак и от Дълбокото се обади и Радан, който тури точката на потреса.

Същите тия „десни лидери“, дето се „объркали“ като „екскурзианти“ да шетат около вилаета на Бойко Борисов, и му висят по дувара като сополи, ТРИ ПЪТИ вече му целуват задника. Дали го правят само заради тъпотия, как мислите, граждани на София, или гледат себе си да осребрят, а вас заглавичкват с вехтите баналности – „ние не можем да гласуваме с БСП, не можем да бъдем с червените“.

Какви „червени“, какви „сини“, какви „комунисти“, бре, висящи по дуварите на Боко, „десни лидери“? Че има ли някъде повече комунисти отколкото в ГЕРБ?

Не ви ли писна да оправдавате позорната си немощ с овехтелите и закостенели мантри „син“ – „червен“?!

Бъдете мъже, бе! Какво сте се заусуквали като джендъри? Излете и призовете хората да гласуват срещу Мафията, която управлява София!

Сега има шанс промяната да се случи!

Мая Манолова може да е всякаква, но е по мъж от вас, които мислите единствено за собственото си сметкаджийско его и пак делите хората на „червени“ и „сини“!

Излезте и призовете софиянци да гласуват и на балотажите за 24 района в столицата – защото там направи ли се пробив, се разбива смазаната Корумпирана Схема, която вършее из столицата! И това не правите, въпреки че на девет от балотажите са ваши хора!

Сайта „АФЕРА“ се обръща към софиянци!:

НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ГЛУПОСТИТЕ НА „ДЕСНИТЕ ЛИДЕРИ“! НЕ ИМ СЛУШАЙТЕ ВЕХТИТЕ ИДИОТЩИНИ ЗА „ЧЕРВЕНИ“ И „СИНИ“, И ИЗЛЕЗТЕ, И ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ МАФИЯТА, КОЯТО ВИ УПРАВЛЯВА!

„АФЕРА“ ПРИЗОВАВА СОФИЯНЦИ – ПОДКРЕПЕТЕ ШАНСА ДА БЪДЕ СЧУПЕНА ГЛАВАТА НА УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ В СТОЛИЦАТА!

Всичко, което плещят т.нар. „десни лидери“, които досега са съсипали всичко дясно, но пък три пъти се подложиха на Бойко Борисов и ГЕРБ, и вече им стана навик да го играят държанки, очевадно не е случайно. Защото трябва да си или тъп, или идиот, за да разсейваш умишлено шанса София да изживее промяна на втори тур, както и в 24 района от столицата, с безумици като „кой не скача е червен“ и да делиш хората на „комунисти“ и „демократи“, на „сини“ и „червени“.

ГЛАСУВАЙТЕ, СОФИЯНЦИ! ПРОТИВ МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА!

И СИ ЗАТВОРЕТЕ УШИТЕ ЗА ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО РЪСЯТ „ДЕСНИТЕ ЛИДЕРИ“!

НЕ ВИЕ ВИСИТЕ ПО ДУВАРИТЕ НА БОКО, ЧЕ И ДА ВИ УНИЖАВА ТОЙ ПОСЛЕ, А ТЕ!

НЕ НА ВАС ВИ ВАДЯТ ВИБРАТОРИТЕ, И ТЕ МЪЛЧАТ КАТО СГЪНАТИ МИШКИ, ВМЕСТО ДА ИЗРЕВАТ КАТО МЪЖЕ, А ТЕ!

НЕ СЛУШАЙТЕ НИКОГО ОТ ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ „ЛИДЕРИ“!

ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ!

                                                                              Веселина Томова

Резултат с изображение за бойко фандъкова                                                                                         http://afera.bg/                                                   https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

“Днес глобяват за репортажи, утре ще глобяват за постове във “Фейсбук”, вдругиден за мислене”…

Следваща статия

България е на 111-то място по тези показатели в света с тенденция да подобри този антирекорд…

Други интересни