”Queen”…

Автор: Няма коментари Сподели:

                  https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=bqtkrsTQltM

                     https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ZzERTATm4aM

                      https://www.youtube.com/watch?v=fDtomvdT0lM

Кампанията на ”Queen”

Хиляди феновете на легендарната група Queen предложиха в YouTube свои версии на три парчета на бандата на Фреди Меркюри, предава Ройтерс. Над 10 хиляди души от 120 страни се включиха в проекта ”You Are The Champions”.

В него група Queen помоли последователите си да направят свои музикални и изпълнителски версии на три култови парчета на бандата – “Bohemian Rhapsody”, “Don`t Stop Me Now” и “Kind of Magic”. 

Кампанията беше лансирана във връзка с това, че песента “Бохемска рапсодия” стана първото парче, записано преди 90-те години на миналия век, достигнало 1 милиард гледания в YouTube, съобщава Дарик. 

Китаристът на Queen Брайън Мей сподели развълнуван: “Това е най-голямата награда за един творец, какъвто и да е той – да види че творчеството му е вдъхновило и други хора спонтанно да се изявят!”. 

В кампанията се изявяват фенове от всички възрасти и от всички краища на света, като пеят “Рапсодията” и я свирят на най-различни инструменти – от китара и пиано до арфа и цигулка; танцуват под звуците на “Don`t Stop Me Now” или рецитират театрално стиховете на “Kind of Magic”. 

Песните са записани в кухнята или на полето, като много чести са и “двойниците” на фронтмена Фреди Меркюри. А в някои от клиповете участниците танцуват под ритмите на парчетата пред стадо крави или насред улицата.

        https://frognews.bg/novini/queen-pusnaha-unikalni-klipove-sas-zapisi-svoi-fenove-video.html

                                                                                  https://www.youtube.com/watch?v=MEEJOZkmIxU

Предишна статия

Ицо Хазарта: Не съм се продал…

Следваща статия

Ето ги четиримата съдии, които гласуваха против Гешев

Други интересни