Спокойно вземете химикала и отбележете № 25!

Автор: Няма коментари Сподели:

Останаха няколко часа до изборите за местна власт. Отивайки към избирателните секции ще си спомним колко обещания чухме, колко глупости бяха изговорени, колко лъжи летяха в простраството. Огледали сме кандидатите за общински съветници. Видели сме такива, които повече от двадесет години се възползват от властта,видели сме експерти, видели сме нови лица. И като вървим по коридора към секцията, ще се попитаме:

Искаме ли още да ни крадат? Искаме ли още да ни ограбват земите за нищожна рента? Искаме ли да се оплетем отново в синьо – червена мрежа? Искаме ли хора с провалена репутация да решават съдбата на 10 хиляди жители? Искаме ли скрити коалиции в Общинския съвет? Искаме ли да подкрепим демокрацията, свободното мислене?

Съветвам ви да спрете да се страхувате? Не се плашете! Няма да се върне времето, когато можеха да ви приберат и да изчезнете безследно! Не се плашете да кажете НЕ на използвачите, на хората с личните интереси, на крадците, на лъжците и измамниците! Не се страхувайте от репресиите на управляващите!

Спокойно вземете химикала и отбележете № 25! Това е Социалистическа партия „Български път” с честен кандидат и добри хора за съветници. № 25 и на 27 октомври 2019 година ще спите спокойно, че решението ви е било правилно. Съвестта ви ще е чиста, че в Общинския съвет и в управлението на общината няма да има непочтени хора. Желая здраве и живот на всички избиратели!

                                               Кандидат за общински съветник – инж. Ненко Костов

Предишна статия

П Р И З И В

Следваща статия

ДА ГЛАСУВАМЕ!

Други интересни