ДА ГЛАСУВАМЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Синоптиците обещават слънчев и хубав ден на 27 октомври 2019 година. Това е денят на вашия избор. Ще си изберете общински съветници, кметове по села и кмет на общината. На село хората се познават, но човек си показва качествата, когато влезе във властта. А колкото до общинския кмет, яли сте попарата на всеки, чували сте обещания от всеки. 

 Трима от кандидатите вече са били в редиците на бойците за кметския стол. Двете дори са седяли на него по четири години. Това са Пенка Ганева и Пенка Дойкова. Тези, които атакуват за пореден път са Димитър Кацарски, Гатьо Султанов и Иван Иванов. А новите кандидати са Найден Павлов и Ива Вълчева. Ако ги наредим на една стартова линия, май че Гатьо Султанов ще бяга най- бързо. Иванов е на възраст, Кацарски все още е вързан с тънка нишка за БСП, Пенка Ганева остарява, Дойкова е на солидни години – няма да могат да бягат силно. Найден Павлов е разперен между СДС и АБВ, а не може да се бяга ту наляво, ту надясно. Ива ще се спъне в тънките си токчета, макар че ще бяга с все сила към този така желан от седемте пост. Но… с бягане работата не става. И какво остава? Хората да решат. Един месец агитация и пропаганда минаха. Кой пя, кой игра, кой яде, кой пи, кой дава пари, всичко свърши. Останалото е във вашето решение, когато влезете в кабинката. 

А вие трябва да отидете до определената за вас секция. Трябва да гласувате. 

Ако изберете номер 25, значи сте казали НЕ на корупцията, значи сте отрекли комбинациите в Общинския съвет, значи ще очаквате нов стил на управление. Това може да ви даде Гатьо Султанов. 

 Понякога амбициите не винаги са полезни. Те водят до разочарование. Но вие не се разочаровайте, ако вашият предпочитан кандидат не отиде на втори тур! Каквото решат жителите на общината, това ще е. 

 Хубав, слънчев ден – двадесет и седмият на октомври и едно хубаво число – 25. Изберете го! 

                                                                                                Тракийски Cвят

Предишна статия

Спокойно вземете химикала и отбележете № 25!

Следваща статия

Кьовеши: Почвам ги догодина!

Други интересни