МОЖЕ ЛИ С ЛЪЖИ ЗА МОТОПИСТА ДА СЕ СТАНЕ КМЕТ?

Автор: Няма коментари Сподели:

Учредяването на мотоклуб „Императори” зарадва  един мъж от града, защото неговият  прякор е „Императора”. Като чу, че така са кръстили мотоклуба, той реши да разплете тайната около тази бързина, с която се действа за хисарската мотописта. Още повече, че инициативата за създаването на този клуб е на кандидата за кмет на Коалиция СДС / СДС, АБВ/ – Найден Павлов. Румен Петков – лидерът на АБВ  потупа по рамото Найден, а той разказа онова, което е направил за трасето, изградено още през 2005 година. Отишъл кандидатът в Общинска служба „Земеделие” Хисаря, за да види дали трасето го има на картата.  Нямало го. И Найден Павлов  извикал лицензирана геодезическа фирма, за да заснеме трасето. 

Питаме:Image title

1/ Кой плати на геодезическата фирма? 

2/ Коя е тази фирма, която идва да заснеме мотописта с неизяснена собственост? Като какъв се е представил Найден Павлов пред геодезическата фирма? 

3/ Или фирмата е извикана от човека, който го издигна – известният лидер на СДС , общински съветник и собственик на фирми – Атанас Куковски?

4/ Господа, извикали сте фирма, заснела е, платили сте и и какво ще правите по – нататък? 

5/ Знаете ли, че мотопистата е разположена на 50 дка земя? 

6/ Знаете ли, че тази земя е пасища и мери и трябва да се промени статута, там има общинска собственост и горски фонд? 

7/ Вие от кои се представихте? 

8/ Имахте ли пълномощно от тези трима собственици, за да заснемате в имотите им?  

9/ Сигурни ли сте, че Найден Павлов е бъдещият кмет? 

10/  Ами ако не е той и новият кмет не е привърженик на мотопистата? 

Не си правете кампанията с действия, които могат да имат сериозни последствия. Това не е шега работа. Може  частните стопани да поискат да им отчуждите земята срещу заплащане. 

11/ Как ще уредите нещата с горския фонд?

    Г-н Павлов, инженер сте, строител сте, би трябвало да знаете, че за да се построи нещо, трябва разрешение за строеж от главния архитект, собствениците трябва да ви дадат отстъпено право на строеж, да имате скица на поземления имот от Агенцията по геодезия, картография и кадастър, виза за проектиране, което значи извадка от подробен устройствен план, становище от Водоснабдяване и канализация и електроснабдяване, инвестиционен проект, оценка за съответствие  на проекта, одобрение на инвестиционния проект от общината.Image title

                                              Защо заблуждавате хората?

А  може би тези идеи ви дава този, който ви издигна за кмет. Трябва ли да повярвам на един бивш кмет, който каза, че приказките за мотопистата ще са до 27 октомври  през нощта? От там нататък  председателят на мотоклуба Владимир Христов ли ще ви осъществява идеята? Или тя ще си остане в архива ви като кандидат – кмет, инж. Павлов?

                                               Тракийски CвятImage title

Предишна статия

Люди гораздо лучше, чем они есть по факту!

Следваща статия

СНИМКИ И КАРТИНКИ ОТ СЕЛО КРАСНОВО

Други интересни