ПОСЛЕДНА ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА НА КАНДИДАТА ЗА КМЕТ ГАТЬО СУЛТАНОВ С ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА ХИСАРЯ

Автор: Няма коментари Сподели:

     След обиколката на кварталите на града, след срещите с жителите от общината, Социалистическа партия „Български път”, която е с  кандидат – кмет Гатьо Султанов, и листа за общински съветници за изборите на 27 октомври 2019 година, ще направи последната си среща с избирателите в Хисаря на 21 октомври  в големия салон на читалище   „Иван Вазов”. 

Гатьо Султанов и кандидатите за съветници са доволни от предизборната си кампания, която все още продължава. Според тях те са успели да кажат това, което хората искат да чуят, обещавали са само онова, което могат да изпълнят.

Хората са разбрали посланията им и са дали оценка, че с тях може да се работи в бъдеще за икономическото развитие на община Хисаря в областта на туризма, инфраструктурата, балнеологията, младежките дейности, администрацията, социалната сфера и здравеопазването, публичността и културата.

    В 18 часа и 30 минути , когато вратите на салона са отворени, уважаемите граждани ще могат да чуят това, което кандидат- кметът Султанов ще осъществи от своята програма , а кандидатите за съветници ще обещаят, че ще се съобразяват със закона и ще служат на обществото.

След предизборната среща с избирателите ще пее Маргарита Хранова.

                                                                 Тракийски Cвят

Предишна статия

България – страната на неограничените възможности – Ивелин Михайлов…

Следваща статия

Йоан Рилски Чудотворец…

Други интересни