ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА В ЧЕРНИЧЕВО

Автор: Няма коментари Сподели:

     Кандидатът за кмет на община Хисаря – Гатьо Султанов и кандидат- съветници от листата му бяха в село Черничево. Събраха се повече от тридесет човека, които проявиха интерес към бъдещето на общината.

Заедно с кандидата за кмет бяха десет човека от листата за съветници: Ненко Костов, д-р Недевски, Данаил  Радулов, Тодор Иванов, Мария Мутафчиева,

 д-р Неделева, Виолета Паунова, Велко Господинов, Недялко Неделчев, Атанас Здравков.

 Гатьо Султанов определи тяхната листа и неговата кандидатура като единствената алтернатива и подчерта, че  всички други, които се занимават с политика, са обградени от обръч от фирми, които чрез политиката защитават личен интерес. За кандидатите за съветници той каза, че това е листата с най- големите експерти, хора с опит и много знания.  Обеща, че централната улица на Черничево, която извежда до пътя за Пловдив, ще бъде асфалтирана по проект и че има решение на Общинския съвет за 120 хил. лв., за да бъде подменен водопровода. Това ще спести допълнително разкопаване. Приоритетите са:  разширяване на социалния патронаж, разширяване на социалните услуги, има възможност за публично- частно партньорство и командироване на лекари –специалисти по населените места, за да обслужват населението. Ще бъде стартирана процедура за пълна реконструкция на моста в Черничево чрез  ” Агенцията по бедствия и аварии.”

    По зададените въпроси взеха отношение всички кандидат- съветници, които присътваха на срещата.

    Инж. Ненко Костов – кандидат за съветник втори мандат напомни на черничевци за времето, в което вложи много усилия, за да се бори заедно с Коста Стаменов и с част от жителите на селото да не бъде изградена биоцентрала от фирма „Нова био енерджи”, която щеше да унищожи въздуха на селото и никой нямаше да идва в Черничево да купува имоти. Говори за малката рента, която получават стопаните, за изкупената от една групировка земя на безценица. Прикани ги да гласуват за Гатьо Султанов, защото той, ако стане кмет, ще уважи желанието им да назначи за кмет на селото човек, който черничевци посочат, а няма да прояви партийни пристрастия.

                                                                                  Тракийски Cвят

Предишна статия

IN-SHADOW – A Modern Odyssey – Animated Short Film…

Следваща статия

Митрополит Йосиф: Православното богословие е трън в очите на света

Други интересни