Не осъзнавате дори какво правите…

Автор: Няма коментари Сподели:

Оправданията на управляващата шайка, че големите инвеститори ни заобикалят, че Фолксваген отиде в Турция, че отношенията ни с Македония не вървят, че в дъното на всичко е Русия, щяха да са смешни, ако не бяха жалки и произнесени от хора, които ни управляват.

Както многократно казах, селфитата с Меркел, са си селфита, прегръдките и лайфовете, които многократно мутрата ни навира в очите, не променят фактът, че световните лидери и бизнес ни считат за мафиотска, изостанала и корумпирана държава, управлявана от един луд клоун.

И както всички интелектуално недостатъчни, някой трябва да им е виновен. Те, разбира се, са съвършени и всеки ден трябва да благодарим, че именно те ни управляват! И затова им е виновна Русия, Путин, както и комунизма. Това, че за 30 години разсипаха всичко добро, направено преди това, явно не ги впечатлява. Логиката не само не им е силна страна, но и направо липсва.

Още по-интересно е, че големият им стратегически партньор, великият им Бял господар, големият им приятел и съюзник САЩ, дори не благоволява да си отмени визите за България. Ей, мутрестите, това нещо говори ли ви? Тези дни отмениха визите за Полша, въпреки че те дори едно селфи с Тръмп не могат да покажат! А Баце дори не го канят в САЩ, а Тръмп дотолкова го презира, че когато Баце се напъна да си направи селфи с него, дори не си направи труда да стане от стола!

Криви сте, гербави, ама много сте криви. Некадърни, корумпирани и глупави. Затова ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ. Не Русия, не Путин, не комунизма. Или може би комунизма донякъде, защото всички вие сте отрочета на най-лошите отпадъци на комунистическата система. И когато видяхте, че в БКП не можете да прогресирате и да крадете, се направихте на най-големите демократи и русофоби.

Космосът не е крив. Никой не ви е виновен за некадърността. И ние сме виновни. Защото допуснахме пред очите ни да унищожите държавата ни. И защото, вместо да ви пометем и да ви вкараме половината в психиатриите, защото за много от вас е крайно наложително, ви избираме, включително и в Европейския парламент и там да ни срамите!

Вие сами няма да се махнете. Не осъзнавате дори какво правите. Нямате капацитетът да го осъзнаете. Ще трябва да ви изметем. С ритници!

                                                                                         Елена Гунчева

* На снимката – селфи на задника на Борисов.                   https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Класираха Исландия като най-доброто място за пенсиониране сред 44 развити държави…

Следваща статия

…ЦЕНЗОР, ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР ИЛИ ГЕНЕРАЛЕН ИНКВИЗИТОР НА СЛОВОТО?

Други интересни