ПРЕВЪРНАХА СИНЬОТО ЛЪВЧЕ В КАЛНА ХИЕНА…

Автор: Няма коментари Сподели:

Понякога е по-достойно да си тръгнеш завинаги. Особено за партии и политици. Синята идея отдавна умря – с Боянските ливади, с приватизацията на Костов, с осъзнаването какво ни струва псевдодемокрацията, налагана от бивши агенти на ДС и продали се на соросоидите политици.

Тези, които в момента представляват СДС, са срам не само за политиката, за България, за партията, но и за идеята, зад която преди 30 години застанаха милиони българи. Използват една романтична идея за демокрация, за да могат с кални номера и мръсни усилия да се покатерят по гърбовете ни и да се докопат до някое кокалче от властта.

А политическата им безпомощност и психодясната насоченост карат всеки мислещ човек да се отврати и погнуси. Казвам това с много мъка и разочарование, защото тогава, преди 30 години, бях от първите, влезли в СДС, била съм и в ръководства на партии в състава на СДС, на първия ред и може би затова разочарованието настъпи много бързо.

Партия, която се олицетворява с Ал Йо, е завинаги загубена. За съжаление останалите са със същия капацитет. Днес чета, задават седем въпроса на Мая Манолова, да им отговорила.

Знаете, че определено не й симпатизирам на Манолова. Но на подобна гротеска няма как да не реагирам. Питат я какво мислила за Девети септември, за съветската армия, защо си изоставила хората, които разчитали на нея като омбудсман. Моля ви! Дори синът ми на 13 години ще формулира по-смислени въпроси. А тези на СДС в повечето нямат нищо общо с длъжността на кмета. Управленска и политическа импотентност – това ни демонстрират коалиционните ибрикчии на Баце.

Махнете си мръсните ръце от Синята идея. Вие сте срам за дясното. Срам сте за България. Направо си влезте в ГЕРБ и погребете достойно СДС. За да ни остане поне хубавият спомен за митинга от един милион души – всеки един от тях с надежда за бъдещето, да ни остане спомен за вълненията, за ентусиазма, за митингите, за погледите, вперени в бъдещето. А сега заради вас и такива като вас, вече гледаме само в земята. С утрепани от вас надежди. А вашата надежда е да докопате остатъците от мършата. Като хиени. Не сте достойни за синьото лъвче!

                                                    Елена Гунчева                 https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

БОЕЦ внесе Жалба до Европейският съд в Страсбург по казуса „Пеевски-Карадайъ“!

Следваща статия

ЩО Е ДИПЛОМАЦИЯ И ИМА ЛИ Я У НАС?

Други интересни