Френската медия “Либерасион” буквално размаза българският премиер Бойко Борисов и бившият президент на България Росен Плевнелиев в печатното си издание…

Автор: Няма коментари Сподели:

Френската медия “Либерасион” буквално размаза българският премиер Бойко Борисов и бившият президент на България Росен Плевнелиев в печатното си издание тази сутрин. Повод за статията явно е директното обвинение на бившият ни президент към Турция и президентът и Ердоган, че е диктатор. 

От медията не пропускат да отбележат и буквално какво се случва в България по повод африканската чума в страната и какви са действията на идиотите в българското правителство. Ето още от статията поместена в “Либерасион” тази сутрин под заглавие: ” Българската идиотска действителсност”. Само до преди двадесет и пет години България имаше почти 9 милиона жители, днес населението на тази страна е по – малко от 7 милиона, благодарение на факта, че в държавата от балканите управляват все още хора свързани със службите на социалистическият режим. 

Дори и днес премиерът на България Бойко Борисов, който навсякъде твърди, че изповядва евроатлантическите ценности е реален член на вече закритата в България партия БКП, но според информациите на българските медии той е отказал да се раздели с членството си в партията, която 45 години буквално е тероризирала всички граждани в страната. След това историята е ясна, Борисов е бил едноличен бодигард на диктатора Тодор Живков, а днес той е заел неговото място, благодарение на всички онези, които са били благодарни на Тато както са наричали навремето в България Тодор Живков, а той за благодарност и до днес не смее да промени нещо в тази балканска държава, за да могат тайните служби на комунистическата партия буквално да източват средствата и финансите на България и Европейският съюз. 

Корупция, страх, наказателни бригади, палежи, завеждане на дела на хора които се опълчват на властта са само малка част от действителността в България днес, неща присъщи на държави където мафията и политиката са свързани, но според българите които за по- малко от четвърт век са се стопили с повече от 2 милиона, в тяхната държава мафията си има държава, а политиците са просто пълнеж за пред медиите. В същият момент обаче Борисов, който много обича да се прегръща и снима с лидерите на другите държави и да се хили идиотски без да разбира какво му говорят отсреща, така както навремето го е правел и другаря Тодор Живков, твърди, че в България нямало работна ръка, защото имало много инвеститори и се отваряли хиляди работни места. 

Тук трябва да отбележим и факта, че почти и 2.7 милиона българи са емигрирали от България в посока западна европа и САЩ само за последните петнадесет години, в десет от които именно Бойко Борисов е на власт със своята партия Герб, която не само че е пълна с редови офицери на службите на социализма, но и днес привлича бивши ченгата от прехода в България. Привлича ги, защото в България режима е същият всички крадат от държавната хазна и ако ги хванат просто ги преместват на друг пост, ако са от управляващата партия. 

От същата тази партия беше и вече бившият президент на България Росен Плевнелиев, който също е бил част от комунистическият режим, но днес се представя за евроатлантик, който изповядва ценностите на обединена Европа и съюза НАТО, същият този субект преди два дни обвини Германия, че ако инвестира в Турция ще даде лош знак на Балканите, но явно и той е забравил годините на прехода в България, когато лицето Плевналиев е измамил стотици граждани от регион Благоевград, че може да им уреди работа в същата тази Германия, като ги е завличал с огромни суми пари. 

Според архивите на немските медии лицето Росен Плевнелиев има поставен тогава черен печат да влиза на територията на Германия именно заради тази измама. Днес същият този човек смее да поучава и дава съвети какво щяло да се случи с Германия и ЕС ако завода на Фолксваген влезе в Турция, без дори да си направи труда да проучи, че на няколко пъти от гиганта в автомобилостроенето заявиха, че решението им ще е икономическо, не политическо. Но най – интересното е че Плевнелиев не се посвени да нарече президентът на Турция Реджеп Ердоган диктатор, който подкупвал Германия или просто я шантажирал, за да вземе завода и обясни пред немска медия, че в Турция нямало демокрация и съда съдел това, което нареди диктатора. 

И всичко това щеше да звучи много вярно, ако беше истина, защото именно в България само преди три години през съда хора свързани с властта не се бяха опитали да откраднат огромна френска компания с всичките и капитали и инвестиции в България, а реакцията на горепосочените двама беше точно никаква. Просто гледаха и не коментираха, факт който ясно показва, че не Турция е проблем на Балканите а България в която само за последните три години инвеститорите са намалели наполовина, парите за инвестиции са в стотици милиони евро по – малко, а инвеститорите предпочитат да си затварят офисите, зашото средата за бизнес в България не е чиста, правосъдието е никакво, а реално пазара сринат. 

И сега остава да попитаме колко голям идиот трябва да си да твърдиш, че в България нямало работна ръка, защото инвеститорите се редяли на опашка, докато цяла Европа вижда как големите компании се изнасят от България и колко още по – голям идиот трябва да си да твърдиш, че в Турция управлява диктатор, докато в собствената ти държава крадат буквално през съда огромни чуждестранни компании?  Изводите  ще оставим за вас,  нашите читатели.

https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_448.html

Предишна статия

ЛЕТАЮЩИЙ ЧЕЛОВЕК…

Следваща статия

ОСЪДЕН ПОЛИТИК – НИКОГА!

Други интересни