ПАЦО ТЕРАСАТА – ГОРДОСТ НА ПРОКУРАТУРАТА

Автор: Няма коментари Сподели:

Едва подал оставка като Председател на Онази комисия /по корупцията/ и Пацо се развилня по медиите. Разбрахме, че освен, че е чист като сълза и ангел небесен, той си бил купил жилището за цели 300 000 лева и имал да плаща 160 000 лева кредит. Въпрос как го прави с държавна заплата няма да задавам. Явно и той е от надарените от кръстници.

Пацо се чувства чист, защото НАП го била проверила. Същата агенция, оневинила Цецку със седемте апартамента. Чийто шефове се одобряват с благословията на Бойко Борисов. Който пък определя и кой да бъде избран за председател на Онази комисия, която пък ще проверява всички изброени. На някой нещо неясно!?!

Семейството Пацово било подложено на нечуван и невиждан тормоз. Е, тук вече побеснях. Той има незаконна тераса и навес, той не е декларирал огромната тераса. Той се прави на перде, когато трябва да проверява управляващите. Обаче него го били тормозили! Все едно да построиш незаконна къща и да обвиняваш съседа, че е подал сигнал и властите, че имат наглостта да те питат и проверяват.

Също така, Пацо твърди, че „Апартаментгейт“ бил измислен от враговете на правителството. Сигурно същите, дето все го клатят. Ако трябва да сме честни, то правителството клати народа всеки ден, ама нейсе, малко отклонение от темата. За Пацо е съвсем нормално на държавна заплата да спестяваш милиони и да имаш много имоти Дали може да сподели ноу-хауто, че и ние да имаме? Освен влизане в политиката и слугинаж на управляващите, разбира се. И да припомня, че скандалът с апартаментите беше повдигнат от „Свободна Европа“, поддържана от САЩ. Ама там нещо не смеете да ритате?!? Че не се знае какво ще извадят!

И сега Пацо успешно се влива в редовете на прокуратурата. Направо нейна гордост! Блазе ни, българи, че такива ангели небесни, чисти като сълза, ще пазят върховенството на закона! Гледайте Пацо и си мислете за държавата!

                                                                    Елена Гунчева

     

                                                                        https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ ЕДИН ПОТЕНЦИАЛЕН ТУРИСТ

Следваща статия

КОАЛИЦИЯ ЗА ХИСАР ИЗПРЕВАРИ БСП

Други интересни