КОАЛИЦИЯ ЗА ХИСАР ИЗПРЕВАРИ БСП

Автор: Няма коментари Сподели:

Докато всички очакваха 4 август, за да разберат кандидата на Българската социалистическа партия за кмет на община Хисаря, „Коалиция за Хисаря”  на 3 август вечерта реши  техен кандидат за кмет на общината да бъде Найден Павлов. Той е инженер по транспортно строителство, занимава се със собствен бизнес, на 34 години е, женен, с  три деца.

   Найден Павлов беше кандидат за народен представител на АБВ в нашия  район през 2017 година и беше на четвърто място в листата. Той бе поканен, защото е млад, с перспектива за развитие, човек от народа, познаващ проблемите на малкия и среден бизнес, с манталитет на съвременен и преуспял в професията си,  знаещ  два чужди езика.

    Найден Павлов тогава даде  две  интервюта  за „Тракийски свят” и когато му казах, че колкото по- ниско е душата на човек, толкова по- високо е вирнат носа му, той каза:

„Ще ви отговоря с един цитат от Макиавели, едновремено отричан и възхваляван от мнозина: златото не се нуждае от оценка. „

     Много от читателите ни ще се запитат това не е ли доказателство, че „Коалиция за Хисар” доказва с тази кандидатура  връзката си с БСП. Но нека не забравяме, че борбата в БСП за кметския стол  е жестока и кандидатът им ще стане ясен на 4 август вечерта.

     Председателят  на СДС в община Хисаря – инж. Атанас Куковски каза, че е определен само кандидата за кмет и не е подредена листата за общински съветници, затова за сега  не се знае дали Найден Павлов ще бъде кандидат и за общински съветник.

                                                                             ТРАКИЙСКИ СВЯТ

Предишна статия

ПАЦО ТЕРАСАТА – ГОРДОСТ НА ПРОКУРАТУРАТА

Следваща статия

ИСКАМ СИ МОЯТА БЪЛГАРИЯ

Други интересни